Kis türelmet...
Hozzávalók
50 deka lapocka
4 kisebb csemege uborka
1 közepes paradicsom
2 evőkanál mustár
3 deci főzőtejszín
2 kanál liszt
só
bors
étel ízesítő leves kocka
1 deci olaj
A húst vékony csíkokra vágom a lisztbe beleforgatom, és a forr olajba megfuttatom,hogy kérget kapjon.
Majd sózom borsozom , hozzáadom az étel ízesítő kockát egy kis vízzel felöntöm és lassú tűzön sűrűn kevergetne puhára párolom,A víz ha elmegy róla lehet pótolni
A mártás készítésre
A csemege uborkát és a paradicsomot is apró kis kockákra vágom és fél deci olajon megpárolom., majd hozzáadom a mustárt és ráöntöm a tejszínt hozzáöntöm a már megsült húshoz és sűrűre átforralom.
Barna rizzsel tálaltam
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 8 éve
Látta 65 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!