Kis türelmet...
Hozzávalók
50 deka csirkemáj
1 fej hagyma
3 vékony szelet bacon szalonna kis kockákra vágva
1 kis kanál csirke fűszerkeverék
fél deci olaj
2 deci főzőtejszín
őrölt bors
só
majoránna
egy csokor aprított petruska
A hagymát ketté vágom és vékony kis szeletekre felszelem hozzáadom az olajhoz majd a felaprított bacon szalonnával megpirítom.A csirkemájakat nem kis darabokra vágom kb két darabra szelem fel , és hozzáadom a hagymás baconhoz, és ráöntöm a tejszínt óvatosan kevergetem .Megszórom a fűszerekkel és kis lángon az egészet besűrítem
ekkorra már a máj is megpuhult Barna rizzsel és az általam elrakott savanyúsággal tálaltam
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 8 éve
Látta 57 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!