Kis türelmet...
Hozzávalók
20 deka rizs
20 deka gépsonka
2szál spárga
15 deka friss zőldborsó
2 közepes paradicsom
1 közepes sárgarépa
1 közepes fej vöröshagyma
1 kisebb zelergumó
fél deci olaj
húsleveskocka
só
őrőlt bazsalikom
apritott petrezselyem
két kanál olajon megfonnyasztom az apróra vágott hagymát és a kis darabokra vágott zeller gumót
Hozzáadom a zőldborsót és a többi kis darabokra vágott zöldségeket. sózzuk és fedő alatt puhára pároljuk, majd hozzákeverjük az apróra vágott gépsonkát és együtt készre főzzük
Két evőkanál olajon a rizst kicsit átforgatjuk
A húsleveskockát egy deci melegvízben feloldjuk és a rizsre öntöm , még hozzáadok 3 deci meleg vizet és sózom
Lefedem és puhára párolom Amikor a rizs megpuhult összekeverem a zőldséges sonkával .Perezselyemmel meghintem
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 9 éve
Látta 60 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!