Kis türelmet...
Hozzávalók
8 szelet hosszú karaj
10 deka gomba
fél deci olaj
liszt
1 sárgarépa
1 fehér répa
1 kis zeller gumó
petrezselyem összeaprítva
1 kis fej vöröshagyma
só, bors
8 szelet gépsonka
1 tojás sárgája
1 pohár tejföl 2deci
15 deka reszelt sajt
8 szelet vékony sajt
A hús szeleteket kiklopfoltam sóztam borsoztam majd lisztbe forgattam és kevés olajban kisütöttem.A tepsi aljára tettem pedig a megpárolt zöldségek kerültek.
Ugyanis a vöröshagymát a zöldség és sárgarépa karikákat valamint a gombát kevés olajon megpárolom és így teszem a megsült hús szeletekre.
A zöldségekre tettem egy -egy szelet szeletelt sonkát.
A sonkára tettem egy szelet sajtot arra pedig egy pohár petrezselymes tojás sárgájás tejfölt erre jött sok sok reszelt sajt és 180fokos sütőbe addig sütöttem míg a teteje kicsit pirosra meg nem sült.Burgonya pürével tálaltam
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 12 éve
Látta 62 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!