Kis türelmet...
Hozzávalók
1kiló csont nélküli hosszu karaj
1 nagy fej vöröshagyma
5 gerezd fokhagyma
1 kisebb rozmaring ág
fél deci olaj
10 deka liszt
só
őrölt bors
csipet őrölt köménymag
Az olajat felhevítem a husokat felszelem és kicsit kiklopfolom., majd sózom borsozom és vékonyan a lisztbe forgatom
A forró olajban minden oldalát megpirítom.hozzáadom a karikára szelt vöröshagymát az összezúzott fokhagymát és a rozmarig leveleket.kicsit köménnyel meghintem, felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje és puhára főzöm a hus szeleteket.
Főtt burgonyával és a hús bőséges finom szaftjával tálaltam
Hamar elkészülő finom ebéd
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 9 éve
Látta 44 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!