Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Diavetítés indítása

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Rántott sajt

Hozzávalók
25 deka kis kerek trappista sajt
liszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj a kisütéshez
Rebarbara mártás hozzávalói
50 deka rebarbara szára
2 kanál étkezési keményítő
3 deci tejföl

cukor ízlés szerint
A sajtot szeletekre vágtam Lisztbe tojásba ,ismét liszt és tojásba forgattam végül
a zsemlemorzsába.Forró olajba kisütöttem,.rebarbara mártással és sült egész burgonyával tálaltam
A rebarbara mártás készítése
A rebarbara szárakat apró kis darabokra vágtam Vízzel felöntöttem, hogy lepje el.Sóztam cukroztam.Gyorsan széjjelfő a szár forrás után5-10 perc amikor széjjel fő a keményítős tejföllel behabarom és már készen is van.
A rebarbara elkészítéséhez, 1-2 kanál cukor szükséges mivel savanyú lenne nélküle

Címkék: marcsi ételei  

Kategória: Saját

Látta 81 ember.

Értékeld

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Üzenőfal

Prohászka Béláné üzente 10 hónapja

KÖSZI!

Kőszeghy Anna üzente 2 éve

Marcsikám emélem, hogy jól vagy!!!!!!!!!!!!!!!!! Puszi.

Schneiderné Mária üzente 2 éve

Kivánok áldott békés karácsonyt és boldog új évet sok puszi és nagy ölelés.

Schneiderné Mária üzente 3 éve

Szia Marcsika.Kívánok neked nagyon boldog névnapot kedves családod körében. Sok puszi és nagy ölelés. Mimi

Csík Lászlóné üzente 3 éve

Utólag is nagyon boldog egészséggel, örömmel teli születésnapot kívánok!! Csíkné Marcsi

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu