Kis türelmet...
60 deka marhacomb
só
bors
10 deka zsír vagy olaj
1 nagyobb sárgarépa
1 petrezselyem gyökér
1 kisebb zeller
1 kanál cukor
1 kis fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
1 kis doboz paradicsom püré
1 csipet kakukkfű
2 babérlevél
10 szem bors
1 deci vörös bor
A marhahúst szeletekre vágom sózom,borsozom majd lisztbe mártom,.A forró zsírban gyorsan elősütöm..A zöldségeket megmosom megtisztítom és karikákra szelem.A hús sült zsírjába a kanál cukrot megpirítom,hozzáadom a felszeletelt hagymát, a zöldségeket és az összezúzott fokhagymát.és az egészet tovább pirítom.Hozzáadom a paradicsompürét, a fűszereket és vizzel felengedem,sózom,és hozzáadom a vörösbort a hús szeleteket fedő alatt puhára párolom.Amikor a hús kb másfél óra múlva megfpuhult akkor a húsokat kiszedem a mártásból És botmixerrel a zöldséges mártást összemixelem a húst visszateszem ,eggyet forralom .és kész az étel
Burgonyakrokettel tálaltam.
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 11 éve
Látta 75 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!