Kis türelmet...
4szelet csont nélküli karaj
1közepes fej apróra vágott vöröshagyma
2kisebb paradicsom apróra vagdosva1kanál liszt
2kanál paradicsom püré
1deci húsleves alaplé
fél deci olaj
kakukkfű
őrölt bors, só,
2egész tojás
15deka morzsa
15deka szeletelt sajt
10deka liszt
olaj a kisütéshez
A hús szeleteket kiklopfolom, sózom, lisztbe forgatom, tojásba, morzsába és olajba kirántom.Egy hőálló tálba lerakom.egy szelet sajtot teszek mindegyik rántott húsra.A mártást pedig a sajtra teszem.
Mártás készítése
Az olajat felteszem, az apróra vágott hagymát, megdinctelem, hozzáadom az apróra vágott paradicsomot, kis kanál lisztet, leveslével felöntöm a fűszerekkel megszórom. és besűrítem.A sajtok tetejére teszem a mártást majd erre ismét egy szelet sajtot teszek.Lefedem és a sütőbe teszem addig amíg a sajt megolvad a tetején..
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 12 éve
Látta 147 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!