Kis türelmet...
Hozzávalók
30 deka csirkemáj
1 közepes fej vöröshagyma
1 deci olaj
1 kis kanál piros paprika
2 gerezd zúzott fokhagyma
50 deka paraj
2 kanál liszt
6-7 deci tej
1csg kifőtt tészta
díszítésre paradicsom
A májat vékony kis kockákra vágom.Az olajba beleaprítom a vöröshagymát és Üvegesre párolom,hozzáadom a pirospaprikát a májat egy kicsit resztelem és vízzel felöntöm, hogy lepje el .
A közepes paradicsomot és egy tv paprikát beleaprítom és az egészet megsózom majd fedő alatt puhára főzöm.
A csirkemájat lehet sózni mert ez nem keményedik meg.
A parajt annyi sós vízben főztem ,hogy ellepje .Én Friss parajból készítettem
Amikor megfőtt akkor az egészet összemixeltem.
Az olajat feltettem egy lábasba hozzá adtam a lisztet és a két gerezd zúzott fokhagymát amikor már zsemleszínű lesz a rántás hozzáöntöttem a mixelt parajt tejjel felöntöttem és tetszés szerinti sűrűségűre készítettem.
Kifőtt tésztával tálaltam. piros paradicsommal díszítettem. Nagyon finom egy tál étel Az ötlet saját kútfőből született
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 8 éve
Látta 215 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!