Kis türelmet...
Hozzávalók
1 csg mexikói zöldségkeverék
só
2 kanál olaj
1 fél kaliforniai paprika
őrölt bors
1-2 kanál nádcukor
1 nagy fej vöröshagyma
1,5 deci víz
1 doboz sűrített paradicsom dobozos
fél deci ketchup
ízlés szerint ételízesítő
1 deci olaj a kolbász kisütéséhez
2 szál kolbász amit 4 egyenlő részre vágok
A hagymát kis kockákra vágom és az olajon megfonnyasztom.
, üvegesre párolom, A paprikát kis kocka darabokra vágom hozzákeverem a mexikói zöldséghez és hozzáteszem a fonnyasztott hagymához.Hozzáadom a ketcupot, a paradicsompürét pár perc múlva hozzáadom a vizet fűszerezem adok hozzá cukrot mivel a paradicsomtól kicsit savanykás lesz és lassú tűzön sűrűre pároljuk amíg a zöldségek még egy kicsit ropogósak maradnak de már megfőttek
A másik olajban a kolbászokat szép pirosra megsütöm és barna rizzsel tálaltam
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 8 éve
Látta 71 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!