Kis türelmet...
Hozzávalók
50 deka tarhonya
50 deka kockára vágott csirke hús
1 közepes vöröshagyma
1 paradicsom
2 paprika
só
majoránna
bors
3 közepes burgonya
2 kanál mediterrán fűszerkeverék
pár szem olíva bogyó karikára vágva
1 kanál piros paprika
kevés kb 1 deci olaj
2 liter forró víz
petrezselyem
A kockára vágott húst ,burgonyát,a tarhonyát vöröshagymát olajon kicsit megpirítom.,Utána hozzáadom a paprikát ,paradicsomot amit szintén kockára vágtam,olíva bogyót piros paprikát,és ízlés szerint fűszerezem.Majd felöntöm a forró vízzel 5-6 percig még forralom.Utána az edénynek jól zárhatónak kell lennie, hogy a gőz ne jöjjön ki belőle Az így elkészült ételt Kb 1-1,5 óra múlva tálalhatom.A tarhonyának ugyanis ennyi idő kell a puhulásra.
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 11 éve
Látta 63 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!