Kis türelmet...
Hozzávalók
50 deka máj
20 deka rízs
10 deka húsos szalonna
1 közepes fej vöröshagyma
4-5 koktél paradicsom
3 kisebb savanyú uborka
csipetnyi bors
1 kis kanál őrőlt piros paprika
ízlés szerint majoránna
4-5 szem kapribogyó
4 szál vágott petrezselyem zőld
A rízst megmosom kevés olajon sóval és vízzel puhára megpárolom
A májat csíkokra vágom
A hagymát és a szalonnáűt vékony kockákra vágom.,valamint a zőldpaprikát és az uborkát is csíkokra vágom.
Egy serpenyőben a hagymát és a szalonnát üvegesre pirítom.majd hozzáadoma csíkokra vágott májat a kis kanál pirospaprikát, és egy fél deci vízzel felöntöm és állandóan kevergetve pirítom.hozzáadom a borsot,majoránnát,paradicsomot uborkát és a kaprit .Néhány percig együtt pirítom majd hozzáadom a párolt puha rízst.Egyet kettőt keverek rajta , végül vágott petrezselyemmel meghintve tálaltam.
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 10 éve
Látta 35 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!