Kis türelmet...
Hozzávalók
1 kiló csont nélküli hosszúkaraj
2 fej vöröshagyma
só
bors
majoránna
Töltelék hozzávalói
2 darab zsemle
4 fej gomba
2-3 deci tej
petrezselyem
2 doboz májkrém
fél deci olaj
A hús tetejére
4 deci tejföl
1 tojás sárgája
10 deka reszelt sajt
A csont nélküli karajt feleszem vízzel és egy egész fej vöröshagymával és sóval .Puhára megpárolom.Amikor már puha kiveszem a vízből és szeletekre vágom.Elkészítem a tölteléket.A z apróra szelt gombát és egy fej vöröshagymát apróra szeltem és kevéske olajba megpároltam A zsemléket tejbe megáztattam a petrezselymet apróra vagdostam.Az egész hozzávalót összekevertem ez egy lágy massza lett.Elkezdem összerakni a hús szeleteket.Az első szelet a hús, erre teszem a májas keveréket, majd ismét hús és a májas addig teszem amíg a hús és a májas keverék tart.Ekkor hústűvel mindkét végét összetűzöm, hogy amikor sül ne essen széjjel.Egy sütőedénybe teszem minimális kis olajat és fél deci vizet teszek alája.A tejfölt a tojással összekeverem és a húsra teszem, a tetejére sajtot szórok.Meleg sütőbe teszem és megsütöm.15-20 perc után leveszem a tetőt az edényről és kicsit megsütöm a sajtot.
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 11 éve
Látta 80 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!