Kis türelmet...
6 szelet hosszú karaj csont nélkül
4-5 gerezd fokhagyma
10 deka reszelt sajt
3 deci tejföl
1 tojás sárgája
petrezselyem zöld
ízlés szerint szerecsen dió
só
tej
A hús szeleteket kiklopfoltam és egy tálba tettem, erre szórtam az apróra felszelt fokhagymát, sót és annyi tejet, hogy ellepje.Letakarom és egy éjszakát a sós tejben tartom.Másnap egy hőálló tálba teszem a hús szeleteket A fokhagymát visszateszem a hús szeletekre kevés szerecsendiót is reszelek rá.A petrezselymet apróra összevágtam, és a tejfülbe tettem a tojás sárgájával együtt .Összekevertem és a hús szeletekre tettem Erre pedig reszelt sajtot szórtam Lefedtem és 180-200fokon szépen halvány barnára megsütöttem.Burgonya pürével és rizzsel tálaltam és uborka salátával fogyasztottuk.
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 12 éve
Látta 123 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!