Kis türelmet...
Hozzávalók15darabhoz
50deka liszt
2doboz kefir
só
4deka élesztő
1deci langyos víz
csipet cukor az élesztőbe
Az élesztőt felfuttatom a többi hozzávalót kelesztő edénybe teszem
Az élesztőt ha felfutott hozzáadom a tésztát jól kidolgozom.letakarom és
a hűtőbe teszem ott háromszorosára megkel.Kiveszem a hűtőből .Egy vizes kanállal veszek belőle a kezem is vizes és szépen formázom és a forró olajba kisütöm.
Tejföllel sajttal kínálom.Ha nem akarom mindet elkészíteni vissza tehetem a hűtőbe,
és akár 2nap múlva is süthetek belőle.Nagyon finom
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 12 éve
Látta 37 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!