Kis türelmet...
Hozzávalók
6 szelet csont nélküli karaj
1,5 deci olaj
5 dl húsleves alap
1 közepes vöröshagyma
15 deka vargánya gomba
15 deka morzsolt főtt kukorica
4-5 kanál lecsó
2-3 db ecetes uborka
só
bors
1 evőkanál liszt
A karajt kiklopfolom sózom és a forró olajban átsütöm. majd ha kisültek kiszedem az olajból egy másik edénybe ráöntök 3 deci húsleves alaplét és ezzel puhára párolom a húst
A húsban sült olajba a hagymát apró kockákra szelem és üvegesre párolom.Hozzáadom a vékony szeletekre vágott vargánya gombát és együtt saját levében puhára párolom
Ezután hozzáadom a kukoricát a darabokra vágott savanyú ecetes uborkát sózom borsozom és a végén beleteszem az előre elkészített lecsót.
Egy -két percig együtt főzöm és hozzáadom a kanál lisztet amit kicsit
pirítok hozzáadom a maradék húsleves alaplét Állandó keverés közben besürítem
Rízzsel és sült burgonyával tálaltam
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 10 éve
Látta 77 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!