Kis türelmet...
A zöldségeket , megpucoltam és karikára felszeltem
Az edénybe kevés olajat és egy kevéske vizet tettem , ebbe beleraktam a zöldségeket , majd sóztam, és közepes lángon megpároltam a zöldségeket és nagyon szép aranysárga színe lett .Ekkor felöntöttem vízzel zöld paprikát kis fej hagymát, petruskát egész , borsot adtam hozzá valamint egy kis ételízesítőt.
Amikor felforr és a zöldségek is már puhák.
Bele teszek gríz galuskát. a tetejét apróra vágott petrussal megszórtam
Gríz galuska
mennyiséget nem írok mert nem mértem
A grízhez adtam egy tojást, apróra vágott petrezselyme, egy -két kanál vizet és 2kanál olajat, Összekeverem és villával beleszaggatom a levesbe
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 12 éve
Látta 980 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!