Kis türelmet...
Hozzávalók
6szelet kiklopfolt karaj
1csg bacon szalonna szeletelt
20deka gomba
vágott petrezselyem
cukkini fagyasztott is jó
ízlés szerint apróra szelt gomba kb20deka
párolt sárgarépa egy kisebb
2x2 tojás
liszt
reszelt sajt
só bors
Egy őzgerinc formát kirakom a bacon szeletekkel úgy hogy a szélei lelógjanak.3szelet karajt sózom borsozom lisztbe forgatom + 1egész tojás amibe a hús szeleteket beleforgatom utána pedig reszelt sajtba forgatom a húst ,és a szalonnára teszem.A gombát petrust sárgarépa kockát és a cukkinit kevés olajon megpárolom.A tűzről leveszem és a 2egész tojással felét összekeverem és a karajszeletekre öntöm.Erre ismét hús szeletek jönnek az előbb leírtak szerint majd ismét 2egészt tojást felverek és a gombával és egyebekkel összekeverem és a húsra öntöm.Ezt szalonna szeletekkel lezárom .Fóliával letakarom és mehet a 170-180fokos sütőbe.Kb 30-35 perc után leveszem a fóliát és szép pirosra megsütöm.Teljesen kihűtőm és csak hidegen öntöm ki a formából.Ha melegen öntöd akkor szétesik.Nagyon finom mutatós és laktató étel.
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 12 éve
Látta 331 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!