Kis türelmet...
Hozzávalók
20 deka fenyővargánya
1 kiló szeletelt csirkemell
1 fej vöröshagyma
3 deci 20%-os tejföl
3 evőkanál liszt
5 deka zsír vagy olaj
csipet őrőlt bors
só
1 húsleves kocka
vágott petrezselyemzőld
A hús szeleteket sózom és lisztbe forgatom. zsírban pirosra megsütöm.
Amikor a húsok kisültek félreteszem.Ugyanabban az olajban megpárolom a hagymát ,hozzáadom a szeletelt gombát és az összevágott petrezselymet beleteszem az elősütött hússzeleteket és egy kevés vizzel puhára párolom hozzáadom a húsleves kockát..A tejfölt egy kanál liszttel és kevés vízzel csomómentesre kikeverem.A húsokat kiszedem a levéből és a tejföllel behabarom.
Majd visszateszem a hús szeleteket és eggyet forralok rajta
rízzsel tálaltam
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 11 éve
Látta 56 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!