Kis türelmet...
Hozzávalók
kb 60 deka burgonya
só
őrőlt bors
1 evőkanál borecet
1 közepes cukkini
közepes fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
3 darab paradicsom
1 sárga-piros-zőld húsú kaliforniai paprika
4 kanál olaj
5 deka vaj
2 egész tojás
20 deka bacon szalonna
2 szelet maradék sült csirkemell
1 kis csomag vágott petrezselyem
A burgonyát meghámozom karikákra szelem és sós borecetes vízben puhára főzőm
Az olajban vékjony karikákra szelt cukkinit az őrőlt fokhagymát és vékony csikokra vágott maradék sült csirkemellet, a cukkinit is megsütöm a húst viszont már csak kicsit összekeverem a többi zőldséggel a petrezselymet is hozzáadom és leveszem a tűzről
A burgonya megfőtt leszűröm és kihűtöm
A tojásoökat sózom borsozom .
Amikor a zöldség és a burgonya már nem túl forró összekeverem az egészet a felvert tojásokat is belekeverem.
Egy korona alakú sütőformát olajjal kikenem és a szalonna csíkokat egymás mellé teszem úgy ,hogy a formáról lelógjon mert azzal takarom be
A szalonna csíkk közé teszem az összekevert zőldségeket és befedem a lelógó szalonna véggel 200 fokon szép pirosra sütöm
Egy kanál olajban a vékony karikára szelt vöröshagymát üvegesre megpárolom.
A paprikákat és a paradicsomot vékony csikokra vágtam és a hagymához kevertem csak egy két percig sütöm , mert ez jön a koszorú közepébe amikor kisült
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 10 éve
Látta 109 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!