Kis türelmet...
Hozzávalók
1 kiló lapocka
25 deka zöldborsó
majoránna
só
bors
uborka
piros paprika
paprika paradicsom
3-4 gerezd fokhagyma
olaj
Az olajat felhevítem az apró kockákra vágott és megmosott húst az olajba teszem, jól átforgatom majd hozzáadom az összeaprított fokhagymát sót,borsot majoránnát.és egy kis kanál pirospaprikát.Vízzel felöntöm fedővel lefedem és főzöm,.Amikor már majdnem készen van a hús hozzáöntöm a borsót, apró kockára és csíkokra vágott paradicsomot és paprikát , valamint a kockára vágott savanyú uborkát.Készre főztem és sült burgonyával kovászos uborkával tálaltam
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 11 éve
Látta 75 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!