Kis türelmet...
1 kiló lapocka
25 deka laska gomba
20 deka füstölt szalonna
1 nagyobb fej vöröshagyma
1 kis kanál piros őrölt paprika
só
őrölt bors
2 deci tejföl
2 kanál liszt
A szalonnát vékony csíkokra vágom
A hagymát kis kockákra vágom
A szalonnát zsírjára kisütöm, egy kanál vizet is adok a szeletelt szalonnához.Amikor megsült hozzáadom a hagymát a vékony szeletekre vágott húsokat valamint a piros paprikát .Vízzel felöntöm, nem baj ha ellepi.Sózom borsozom és amikor már majdnem teljesen puha a hús hozzáadom a csíkokra vágott laskagombát és az egészet puhára főzöm.A tejfölt a liszttel simára kikeverem és a már megfőtt húsokat besűrítem Bármilyen tésztával tálalható.
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 8 éve
Látta 225 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!