Kis türelmet...
Hozzávalók
Csont nélküli karaj
30 deka gomba
20 deka szalonna vagy házi sonka
1 fej vöröshagyma
1 paradicsom
1 paprika
só
bors
1 kanál étkezési keményítő
Piros őrölt paprika
olaj
1 pohár tejföl
1 kanál liszt
A húsokat kiklopfoltam sóztam borsoztam majd lisztbe forgattam és kevés olajban
kisütöttem Én házi sonkát használtam A sonkát apró kockákra vágtam kisütöttem , hozzáadtam a kockára vágott hagymát amit üvegesre pároltam, majd jött a paradicsom és paprika ami szintén kis kockára volt vágva.,és hozzáadtam a szeletelt gombát is valamint a piros paprikát 1 deci vizet tettem rá beleraktam a hús szeleteket és még 10 percig kis fokozaton főztem, majd a tejföllel és az étkezési keményítővel behabartam .Nokedlival tálaltam
Nagyon finom étel
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 11 éve
Látta 57 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!