Kis türelmet...
hozzávalók
50 deka csirkemáj
1 nagyobb alma
1 közepes vöröshagyma
1 deci fehér bor
egy kevéske olaj kb 1 deci
só
őrölt bors
majoránna
1 kanál méz
rozmaring
burgonya
Az olajon a kis kockákra vágott hagymát felteszem egy kicsit párolom és hozzáadom a megtisztított csirkemájat amit nem vágtam fel csak ketté vágtam a negyedelt almákat meghintettem sóval ,borssal, majoránnával és a deci borral valamint hozzáadtam a mézet egy fedővel letakartam hogy az ízek átjárják majd fedő nélkül készre sütöttem
A burgonyát kis kockákra vágtam olajban kisütöttem sütés közben összevágott rozmaringgal megszórtam
és a csirkemájat a burgonyával tálaltam nagyon finom laktató étel
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 8 éve
Látta 222 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!