[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

szép nóta tovabbi sok sikert

Válasz

Sánta Béla üzente 11 éve

Kedves Sándorkám! Ani nevében is nagyon köszönöm a végtelenül megtisztelő dicséreted, de ugynazt kell, hogy mondjam, amit lentebb írtam a Gubík Magdikának is, hogy túlértékelsz. Azokat az egyszerű dallamokat amik kijönnek, vagy megfogalmazódnak a lelkemből, azt nagyon szívesen megosztom az olyan lelkes nótatestvéreimmel, mint amilyen Te is vagy. Sajnos nem vagyok zenész / ez ugyebár hallatszik is / de ettől még a lelkem, szülői tradícióként, nótából készült. De ahogy már olvastam a kommentjeidet, hát bizony "Te sem vagy különb a Deákné vásznánál" mert a nótaszeretet szerintem bennem sem, de benned sem lehetne már tovább fokozni.
Ezek a dallamok csak kiválasztott darabok, a többi szerzeményem ha érdekel, megtalálod a Magyarnóta Klub videó galériájában. Sánta Béla szerzeményeinél.
A nótaszöveg nagyon lelket markoló, mert Ani szerintem egy nagyon nehéz, életszakászából meríthette a témát, és leírta azt amit a szíve diktált, és így lett ennyire romantikus, még ha egy kissé nehézkes is.
Kedves Sándor még egyszer köszönjük kedves hozzászólásod, és további kellemes zenehallgatást kívánunk itt a klubban, valamint további sikereket a tudományos munkádhoz!
Nótás barátsággal: Béla

Válasz

Polgár Sándor üzente 11 éve

Kedves Ani és Béla! Gratulálok a csodálatos szerző párosnak. Csak ámulok és ájulok mire vagytok képesek. Nagyon gyönyörű dallamokat komponál a Béla, én csak most fedeztem fel a szerzeményeidet, de máris úgy érzem, hogy korunk Johann Strausát találtam meg, mert ugyan úgy sír a hegedű, mint az ő szerzeményeinél. Én látok benned sok fantáziát, és szeretném kiadni vagy népszerűsíteni e szerzeményeket bel és külföldön is, mert eladja a dallam saját magát. Anikát is értem, hogy mit érzett amikor e sorokat leírta, de megfontolás tárgyát képezi, átírni egyszerűbbre a szöveget, hogy az egyszerű ember számára is azonnal megjegyezhetőbb és megfoghatóbbra sikeredjen, mert csak úgy lehetne belőle sláger. Én e változatban próbáltam megtanulni 65 éves fejjel, de képtelenség a szöveget megjegyezni, amikor a dallam az első hallás után ott zúg a fülemben. Persze ezt csak építőleg javaslom Aninak, hogy sláger lehessen.

Válasz

Sánta Béla üzente 11 éve

Kedves Jánoskám!
Nagyon szépen köszönöm kedves dicséreted.
Nótás barátságommal: Béla

Válasz

SZEGEDI JÁNOS üzente 11 éve

**Nagyon szép nóták ,köszönöm szépen Bála .**
************************* Üdv : János *************

Válasz

Sánta Béla üzente 12 éve

Kedves Krisztián! Nagyon megtisztelő a kedves értékelésed!
Köszönöm a látogatást: Béla

Válasz

Bende Krisztián üzente 12 éve

Nagyon szép dalok gratulálok az előadóknakKrisztián

Válasz

Sánta Béla üzente 12 éve

Kedves Magdika! Nem az álszerénység beszél belőlem, de ha kettőnk közül valamelyikünket dicséret illetne meg, az csak is Te lehetsz, mert nagyon gyönyörűen énekelsz. De azért nagyon megtisztelő, hogy újra meglátogattad a profilomat, és ilyen szépeket írsz.
További szép művészsikereket kívánok , és remélem, hogy hamarosan személyesen is gratulálhatok Neked, ha nem máshol, akkor talán a legközelebbi gyöngyösi nótatalálkozón.
Üdvözöllek: Béla

Válasz

Gubík Magdi üzente 12 éve

Kedves Béla! Muszáj volt újra meghallgatnom annyira tetszik!!! Még csak véletlenül sem értékeltelek túl,söt most ahogyan meghallgattam a Szilveszter éjszakájá-t is...........
Egy szóval le a kalapot elöttetek!!! Nagyon jól megy ez nektek Anikával,CSAK IGY TOVÁBB!!!!

Válasz

Sánta Béla üzente 12 éve

Magdika kedves! Engem ugyan túlértékelsz, de Anira nagyon igaz a jellemzésed. Ani nevében is köszönöm kedves hozzászólásod.
Béla

Válasz

Gubík Magdi üzente 12 éve

Drága Anikám és Béla! NEM TALÁLOK RÁ SZAVAKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gyönyörü volt, NAGYON TUDTOK.GRATULÁLOK!!!

Válasz

Sánta Béla üzente 12 éve

Kedves Katika! Nagyon kedves vagy, Ani és én is köszönjük a megtisztelő dicséreted.
Béla

Válasz

Petró Sándorné Katalin üzente 12 éve

Dallam, szöveg, előadás is gyönyörű!! gratulálok mindkettőtöknek és további sok sikert!!Tisztelettel: Kati

Válasz

Sánta Béla üzente 12 éve

Kedves Tibor! Túlértékelsz, de nagyon szépen köszönöm, Ani szerzőtársam nevében is. Természetesen vannak még szerzeményeim, a Nótaklub videógalériájában vannak feltöltve. Megtiszteltetésnek veszem, ha oda is ellátogatsz.
Üdvözlettel: Béla

Válasz

Cziria Tibor üzente 12 éve

Kedves Béla! nagyon szép nótákatt szereztél, de remélem hogy még nagyon sok van a tarsojodban.Ezt Anika gyonyoruen adta elo.az 5*mind a ketotoknek kulon-kulon jár.Nagyon sok sikert kivánok a továbbiakban! Tibor.

Válasz

Sánta Béla üzente 12 éve

Kedves Erzsike! Nagyon megtisztelő a kedves dicséreted. Ani nevében is köszönöm!
Béla

Válasz

szivosne erzsebet üzente 12 éve

NAGYON SZÉP KÖSZÖNÖM ÜDV .ERZSIKE!!!!

Válasz

Sánta Béla üzente 12 éve

Tudod kedves Erzsikém, ami késik, az szerencsére nem múlik! Biztos vagyok benne, hogy az életben még találkozni fogunk egy közös mulatságban, ahol ha nem is úgy mint a drága emlékű édesapám, de a magam szerény módján elhúzom a kedves nótádat.
Köszönöm kedves szavaid, és jó egészséget kívánok Neked és kedves családodnak!
Béla

Válasz

Dósáné Lantos Erzsébet üzente 12 éve

Drága Bélám!
Csak azt bánom hogy nem az én fülembe húzod!Gyönyörű szerelmes dal! Csak így tovább! Nagyon büszke lenne rád édesapád.
Üdv Lantos Erzsi

Válasz

Sánta Béla üzente 12 éve

Kedves Béla druszám! Ani nevében is köszönöm, most már mondhatom, hogy szakmabeli dicséreted, hiszen már újabban, nótaszerző oldaladról is ismerünk téged. Én is nagyon szeretnék Anival több közös szerzeményt, no de remélem, hogy ennek még nem vagyunk utána.
Köszönöm kedves jókívánságaid, és én is hasonló szép eredményeket kívánok neked!
Béla

Válasz

Nagypál Béla üzente 12 éve

Kedves barátom!
E nótával kapcsolatban írok egy kicsit bővebben.Ebbe a nótába már akkor bele szerettem,amikor még dallam volt.Most már megírom őszintén hogy volt szövegem nekem is.Viszont Anika szövege annyira lenyűgözött hogy nem küldtem el.Szorítottam és lobbiztam hogy az Ő szövege nyerje meg a tetszésedet.Hála az égnek sikerült.Összejött hogy Ő is énekeli.Értékét egyre jobban emeli a szememben az hogy amióta én is foglalkozom a nótával.Jobban látom hogy mit hoztatok össze.Szeretnék újabb produkciót látni Tőletek.Gratulálok munkásságotokhoz és barátságotokhoz.
Nótás üdvözletem küldöm:Béla

Válasz

Sánta Béla üzente 12 éve

Köszönöm Józsi barátom, Ani nevében is, állandó dicséreteid.
Nótás barátsággal: Béla

Válasz

Cserei József üzente 12 éve

Éljen a magyar nóta ...

Nagyon nagyon szép ...

Válasz

Sánta Béla üzente 12 éve

Nagyon kedves vagy Marika! Köszönjük Anival együtt.
Béla

Válasz

Varga Zoltánné Marika üzente 12 éve

Gyönyörű ez a nóta. Nagyon érzelem gazdag. Szinte Minden szívet meg érint.Gratulálok
Köszönöm,hogy hallhattam.

Válasz

Sánta Béla üzente 13 éve

Ani nevében is köszönöm.
Béla

Válasz

Soós Jolán üzente 13 éve

Nagyon szép!!!!Köszönöm!

Válasz