spartakusz spartakusz üzente 6 éve

NEM TETSZETT NEKI - MEGFENYEGETETT

Laci - amior elolvastam a cikkajanlodat es a hozza irott köritest hittem, rögtön kapom a 6. infarktust! Hogy jössz te ahhoz, hogy kritizald az irast? Hogy jössz te ahhoz, hogy mindent a magyarokra vezess vissza? Ismered te egyaltalan az ujsagiroi etikat? A feszkes fenet!!!
En nem a sajat velemenyemet hangoztatom es kürtölöm vilagga -ö ha cikket irok, ott elsösorban az ujsagiroi etika vezet: TARGYILAGOSAN nezni a törtenteket s ugy bemutatni az olvasonak! De te erre keptelen lennel, mert mindent a magyrokra vezetsz vissza -. hogy ök a legokosabbak, a legszebbek, a legbölcsebbek! Teleszorod a forumokat a hülyeseggel, mindenkit kioktgatsz - igy egy pillanatig nem csodalkozom rajta, hogy a Posta Imre forumrol kitiltottak, s ha igy folytatod, a Hungariannew-s hjozzaszolasaiddal is erre a sorsra jutsz! Megerdemled - es csak magadnak köszönheted! Vagy te vagy a legokosabb magyar s mindenki a te szavadban rejlö igazsagokra var? Te sem tudsz mat, mint nagyrabecsült Imre baratod - allandoan zsidoztok, mindenkit büncselekmennyel vadoltok - csak appen semmit nem tudtok bizonyitani. Tudod egyaltlalan, ki a bünözö? Rendör voltal - illik tudni. A bünözö az, akit a birosag JOGERÖSEN elitelt! Sajnos ugy latszik, tul sokat mostad alkohollal az agyadat, hogy ezt elfelejtetted. Ha egyszer valaki ilyen kijelentesekert becsületsertesert följelentene - azt hiszem, megkapnad a legsulyosabb büntetest. Meghozza minösitve, mert nyilvanossag elött tetted a kijelenteseidet, minden bizonyitek nelkül! Mert ha ebben az esetben en lennek a biro - ugy lesitteltetnelek, hogy meg a müanyag lakat is radrozsdalna.
Mit tudsz bizonyitani a zsidokrol es az arabokrol? Semmit vagy nagyon keveset! A forumok es az internet nem arra valo, hogy ujsagirokent en szetkürtöljem a hülyesegeket.
Van neked fogalmad rola, mennyi munka fekszik ebben a cikksorozatban? Honapokig tarto olvasas, anyaggyüjtes, rendszerezes - hogy a többiröl ne is beszeljek. Vagy te a kisujjadbol razod ki az allitasaidat? Kötve hiszem.

Egyhez azonban ertesz! Hogy ezt a hatalmas munkat, amit en ebbe a sorozatba belefektettem, hogy megvilagitsam a dolgok lenyeget, feltarjam az összefüggeseket - egyszerüen lepocsokondiazod! Nem szegyelled el magadat?
"KIFENYEZI az iranyitot!" - mi ez a marhasag? Mit fenyeztem en ki? A feszkes fülemület - hogy finom es magyaros legyek.
S ki ennek az egesznek az iranyitoja? Mert ha Sorosra gondolsz - akkor bakot löttel, megpedig nagyot! A vilagon semmit nem ertettel meg ebböl az egeszböl - csak vagdalkozol a hülyesegekkel! Mit akarsz? Nepszerüsiteni magadat? Hat igy nem fog menni - az biztos.
Kerdesed ugyan nincs, de kinevezed magadat a biramnak, itelkezel a munkam felett anelkül, hogy tudnad: miröl van szo! Mert a kiseröleveledböl ez az egy derül ki szamomra!

Mi törtent? Irigyled a Rotschildok, Fuggerek s a kathari Emir gazdagsagat? Bünözönek tartod öket? Ez a te ügyed - de en ezt a szot csak akkor irnam le egy cikkben, ha mindezt be is tudnam bizonyitani - - de nem tudom! S nincs ra se idöm, se kedvem!

Elarulok neked valamit: belöled nehany dolgon kivül egy nagyon fontos hianyzik: megpedig az emberseg!
Pecsett evtizedekig a fö teren egy Leonhard Lajos nevü rendör ügyelt a rendre. Nemlett belöle tabornok vagy föhadnagy -. maradt olyan rangunak, mint te voltal. Volt, hogy a szabalytalankodokat kemenyen megbüntette, de azok se haragudtak ra - elismertek, hogy valoban szabalytalankodtak. >Masokat viszont nem büntetett meg, hanem elmagyarazta nekik: mi a következmenye a magatartasuknak, s a sajat eletüpket is veszelyeztetik a masoke mellett. Aztan kezet fogtak - s mindkettö ment a maga utjan! Lenardoban volt emberseg s emberi itelökepesseg. A mult heten jelent meg egy hastalmas cikk rola a Dunantuli Naploban - s meg fogsz lepödni: a pecsiek - köztük en is - szerettek, kedveltek. En ismertem közelebbröl is - tevedni tehat nem nagyot tudok. Ma is megallitjak az utcan, beszelgetnek vele, erdeklödnek az egeszsegi allapota felöl - mert megbecsülik! Erted?
Ez azonban belöled hianyzik, mert amit töled olvastam - eleg sokat - abbol csak az derül ki, hogy a magyarokon kivül nemigen latod az összefüggeseket, kiragadod a tenyeket a körböl - puffogsz mint a homoki vipera s szorod az atkokat az allitolagos bünösökre, amit bizonyitani sem tudsz! Anelkül pedig az egesz egy kalap szamocat sem er!

Te sipitpozol azon, hogy a MAGYAR aztan tudja!!! Mit tud? Föleg a mai fiatalsag! Ismeri a Sziget fesztivalt, a Balaton Sound-ot, remekül tud pialni, s nagyon keveseket erdekel az, mi törtenik a vlagban! Dolgozni? Ahhoz mar nem fülik a foga. Bedöl a reklamoknak - s azt a fogalma, hogy HAZA - valoszinü csak a szotarbol tudna megnezni,mit is jelent! Ha te öket tartod tudornak - akkor a magyarok okosabban teszik, ha megassak a sirjukat es belefekszenek!
>Elarulom neked: ebben az cikksorozatban lesznek meg kemenyebb dolgok is. De azokat veled mar nem targyalom meg.
Egy ujsagcikknek rövidnek, tömörnek es targyilagosnak kell lennie - s en nem KÖNYVET akartam irni! Összefoglaltam a leglenyegesebb dolgokat - aki megerti, az megerti. Aki meg nem - az maradjon a jövöben is hülye, elljon be tüntetni a buzik köze, jarjon a Soros egyetemre, s ölelgesse a migransokat. Majd ha kitör a polgarhaboru, mert az iszlam el akarja foglalni Europat - amit egyszer mar akartak, de nem sikerült nekik, nem volt eleg eles a kardjuk - most a szaporodasukkal fogjak megvalositani evezredes almaikat! Azutan majd jön Erdogan szultan magyarorszagra - s ha nem vigyaztok magatokra, megmutatja nektek, hol lakik az Istenetek s hol van Maria orszaga!
Egyszer mar megmutatta - 150 evig tartott a mutogatas, ami utan a fel orszag kihalt, kifosztottak - mert hat lyenek a muszlimok.
Meg azt sem vetted eszre, hogy a vallasuk csak ürügyül szolgal a hodito hadjaratukra. Mert Europa gazdagsagat akarjak, a gondtalan eletet, ahol az öslakosok helyettük dolgoznak, hogy eltarthassak öket. De hat honnan is tamadnanak neked ilyen gondolataid, amikor te kizarolag a magyarok istenitesevel vagy elfoglalva - mast nem veszel tudomasul.

Eleg - mert felmegy a pumpam. A magam reszeröl befejeztem! Ne ajanld senkinek a cikksorozatot - föleg nem olyan ajanloval, mint amilyet most irtal: förtelmes.
Öszinten kar, hogy a teljes nevemet nem irtad ki!! Ugy latszik, lehet azert rad szamitani.

JULIA

Válasz