spartakusz spartakusz üzente 6 éve

jÚLIA CIKKÉRE REAGÁLTAM: A CIKK LINKJE A VÉGÉN VAN!

„…Ezek az allamok merhetetlen mennyisegü tartalek penzzel rendelkeznek – de tudjak azt is: ha az olaj elfogy – a homokbol nem lehet penzt csinalni, vizük meg alig van.

Gondolni kell tehat az orszag jövöjere meg arra is, hogy a rengeteg tartalek penz fialjon – valahova be kell fektetni. Lehetöleg oda, ahol a nyugati vilag mar kidolgozta a legmodernebb technologiakat, s folyamatosan tovabbfejleszti az ipar kulcsagazataiban. Celba vettek azonban a bankokat is – hiszen leginkabb a penz fialja a legtöbb penzt, amit megint csak nem lehet szamitason kivül hagyni.
Az iszlám államok ezekre a területekre kivánják összpontositani a tartalék pénzek befektetését, s van nekik elég a pénzből ahhoz, hogy hatalmat és befolyást szerezzenek az európai konszernek világában….”
Júlia írását ajánlom elolvasásra a fenti idézettel kezdve tőle --- mind azoknak akik – nem tudják!

Mi nem tud a magyar?

A magyar nem csak 1222-ben tudta és bullába foglaltakat ---ha nem a kezdetektől, hogy a sémi népek ott csapják be a másikat ahol tudják-! Első millióihoz vér tapad vagy vér és verejték árán megszerzettből kicsalja tőkéjét és uzsorával növeli végtelenségig számunkra álombeli kincses villogó gazdagságát – e folyamatban kitűntek a Fukerek Rothschildok és stb-ek – a többi ismertek kismiskák a pár milliárd dolláros ellopott lenyúlt vagyonukkal hozzájuk! --Lelkiismeretüket az alkuval nyugtatgatják – rossz közérzet gyötri ha egy áruját alku nélkül adja tovább, - ha bár tudja, így is becsapta a másikat de ez a pici „csalás” megnyugtatóan hat rá – mi? Az alku – ő akarta, hát akkor azért vigye -- felfogással!
E sémi népek közül – nevezhetjük őket gyűjtőnevükön arabok – a legrafináltabb a ma már elterjed nevén ismerté vált és elterjed - és zsidókét ismerjük!

Julia ki fényezi az irányítót – aki mozgatja az egészet iszlámra és muszlinra - helytelenül – de az is helytelen ha a rafinériát valláshoz kössük – vagy néphez – mindegy! Mert így teret adunk annak ami nem a tudást azaz a magyart képezi – a szembeállítást és a gyűlölködést – ellenségképe felállítását és jöhet a Had el had fizikai megnyilvánulása –
HOLOTT NEVÉN KELL NEVEZNI – BŰNÖZŐ – Ő BŰNÖZŐ AKÁR MILYEN VALLÁST KÉPVISEL VAGY NÉPET!

ÉS EZT A FELFOGÁST KÖVETVE, AKI MINDENHOL ÉS MINDENKI ELÍTÉL, KIVÉTEL A BŰNÖZŐ – NINCS HELYE A EMBER TÁRSADALMÁBAN!
No ezzel a kísérő szövegemmel --- terjesztem Kedves Júlia ha engeded! Jut eszembe ma Zsuzsanna név nap van – ha van Zsuzsanna ismerősöd kívánj neki sok jó dolgot!

Tűr elemmel id. Kiss László
2017-08-11
ui: itt vagy ott https://szabadriport.wordpress.com/2017/08/08/az-iszlam-mint-gazdasagi-hatalom/

Válasz