Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

PÁROLT FÜZETCSOMAG LENGYELESEN

A füzetcsomagot forrásban lévő, enyhén sós vízbe tesszük. 20 percnyi fedő alatti főzést követően kiszedjük az edényből, majd feldaraboljuk. Darabolásnál egy-egy nagyobb csontot is hagyhatunk benne. Ezután előre kivajazott jénai tálba helyezzük ízlésesen a füzetdarabkákat, majd ismét a tűzre rakva saját levében megszikkasztjuk. Utána az időközben elkészített zsemlyemorzsában alaposan átforgatjuk. Elkészítjük a hideg öntetet: 2 dl tejfölt egy tubus Technokol Rapiddal elhabarunk, majd ezzel a pikáns öntettel tálaljuk.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu