Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A Magyar Nyelv


Őseink, letűnt civilizációk - a földönkívüliek segítségével (?) - ismerték a Ley -vonalakat, s a Föld energiapályáit, melyeken megalitikus építkezések folytak, óriási kövekből épült épületeket, kőköröket és templomokat emeltek.
Földrajzi elhelyezkedésük különleges rácshálót alkot. Ezt láthatjuk a képen.

A mai tudomány értetlenül áll az emlékhelyek előtt, s "hivatalos" magyarázataik is nevetségesnek tűnnek.

A mai tudásunkkal sem tudjuk megépíteni a gizában található Nagy Piramist /157 méter magas /, a nagy kövek magasba emelésekor azonnal csődöt mondanánk, lévén, hogy nincs olyan szerkezetünk, mellyel mindez kivitelezhető.

Ha mégis valami úton-módon kivitelezni tudnánk, minden tudásunkat latba vetve, mindehhez ismerni kell tehát a fizikát, matematikát, a csillagászatot s sok más tudományágat, és olyan technológiát meg technikai eszközöket, mellyel mindez felépülhet.

S ez még csak egy, a rejtélyek sorában…

Egy angol nyelvű cikket ajánlok a figyelmetekbe, ahol a szerző kifejti,hogy a sumér (Mezopotámia, mai Dél-Irak) civilizáció ránk maradt beszámolói szerint "isteni" segítséggel fejlődött a mai ember, és azoktól, "akik az égből alászálltak" kapták a tudást, irányítást. Az ókoriak látták a repülő tárgyakat és ábrázolták is őket.
A sumér beszámolók leszállópályákról is írnak, de említhetném a Gilgames eposzt, melyben épp egy felszállásról esik szó. Aztán ott van 'Illés szekere" a Bibiliában, a repülő Vimánák a védikus írásokban, a tüzes sárkányok a kínai beszámolókban stb… Rengeteg érdekes beszámoló, tárgyi lelet, kőbe vésett rajzok, írások mesélnek a mai kor emberének, csak olvasni kellene a "sorok között".

Íme a cikk:

http://enkispeaks.com/2014/09/04/to-raise-our-consciousness-to-a-unified-group-mind-ets-then-our-ancestors-erected-interconnected-big-stone-sites-on-earths-ley-lines-by-sasha-lessin-ph-d/



Machu2

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu