Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 


 

 

 

KRISTÁLYPIRAMIST TALÁLTAK A BERMUDA HÁROMSZÖGBEN

 

 

Hihetetlen történetek lengik körül az Egyesült Államok keleti partvonala mentén fekvő területet.

Bermuda-háromszög. Elég csak ennyit mondanunk, és máris mindenkinek eszébe jutnak a rejtélyes fények, nyomtalan eltűnések, téridő anomáliák, elveszett órák, különös víz alatti romok és számos más történetek, amik ehhez a majdnem háromszög alakú területhez kapcsolódnak.

Az Egyesült Államok keleti partvonala mentén található hely, mindenkinek megmozgatja a fantáziáját, ám kevesen mernek odamenni. Nem olyan régen amerikai és francia kutatók odamerészkedtek a Bermuda-háromszöghöz, és hihetetlen dologra, egy hatalmas kristálypiramisra bukkantak az Atlanti-óceán 2000 méteres mélységében.

A szenzációval kapcsolatban a híres látnokot, Edward Cayce-t idézték, mert ő volt az, aki azt jósolta, hogy az ezredfordulót követő években újra feltűnik Atlantisz. Sokan ezért úgy gondolják, hogy a Kristálypiramis, ami nagyobb minden egyiptomi piramisnál, annak a bizonyítéka, hogy létezik az elsüllyedt Atlantisz.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu