Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A francia nők nem csak fiatalkorukban, de idősebb éveikben is csodásan néznek ki. Hogy mi a titkuk, az most ki fog derülni.

francia-no

Rebeca Plantier amerikai újságíró könyvet írt arról, hogy hogyan tudnak idős korukra is szépek maradni a francia nők, akik 50, 60 és 70 évesen is teljes életet élnek, nőként, emberként egyaránt.

“Mikor Franciaországban éltem, azt vettem észre, hogy az utcán nagyon sok, korosodó, gyönyörű nő sétál, a teraszokon kávéznak, vásárolnak. Rövid szoknyát hordanak, és annak ellenére, hogy a bőrük állapota nem felel meg a kaliforniai szépségstandardoknak, ők büszkén és méltóságteljesen viselik a ráncaikat” – állítja Rebeca.

1. Egész életükben aktív életmódot folytatnak

A franciák életmódjához hozzátartozik a rendszeres pihenés, a kirándulások, túrázások, utazások, sportok, ezek szerves részét képezik az ottani hétköznapoknak, nemcsak fekszenek egész nap a hasukon a tengerparton.

2. Humorérzék, mint erős antioxidáns

A nevetés, jókedv egy nagyon hatékony antioxidáns. A franciák híresek a szarkazmusukról, ami mindig az életük része, még idős korukban is. Ezért a ráncaik többsége, mosolyránc.

3. Az étkezésre is hangsúlyt fektetnek

Mindig is odafigyeltek az étkezésükre, és köztudott az is, hogy a franciák imádnak enni, de az amerikaiakkal ellentétben náluk nem a mennyiségen, hanem a minőségen van a hangsúly. Rebeca szerint a nők az idő múlásával egyre kevesebbet esznek, inkább salátákat rendelnek, és egy pohár bort. Éppen ezért mire 40, 50 évesek lesznek, szinte ugyanolyan karcsúak maradnak, mint 20, 30 éves korukban.

4. Kevesebb, de minőségi ruhákban járnak

Egy francia 50-es nő gardróbjában kevés, de minőségi, elegáns ruhák találhatók. Nagy hangsúlyt fektetnek a stílusukra, amivel rendszerint lenyűgözik a külföldieket.

5. A szociális életük virágzásnak indul

Egy 50-es, 60-as francia nő baráti köre nemhogy megritkulna, hanem bővül. A gyerekeik felnőttek, a háztartás vezetése, a munka kevesebb időt ölel fel, főleg ha valaki már nyugdíjas, így jut idő a társas életre, a barátokra, közös mozizásra, kávézásra.

6. Az öregedés nem egy betegség, amit kezelni kell

A francia nők körében inkább nevetség tárgyává válik valaki, aki plasztikai sebészhez fordult a ráncai miatt, mintsem, hogy irigykednének nőtársukra. Franciaországban a természetes szépségápolásnak sokkal nagyobb hagyományai vannak, mint a plasztikai műtéteknek.

7. Bármilyen korban hordhatsz olyan ruhát, ami jól áll

A francia 50 éves nők sokszor a 30 éves lányaikkal mennek vásárolni, és ugyanazokat a márkákat hordják, mint a fiatalabb generációk. Szó mi szó: tudnak öltözködni, kisugárzásuk lenyűgöző.

8. A szexben sincs korhatár

A francia nők úgy tartják, hogy 40 éves koruk után lépnek be a szexuális életük második örömteli szakaszába. Az életük rendben van, és ha elváltak, akkor még egy ok, hogy élvezzék a meghitt estéket.

9. Mértékkel, de szinte mindent megengedhetnek maguknak

Későig szórakozhatnak, másnap délelőtt kávéházakban trécselhetnek, legurítva egy pohár bort. Így élt Rebeca egyik 52 éves francia barátnője is. De mindig meg volt szabva a határ, amit sosem lépett át.

Rebeca úgy véli, hogy akkor tudunk szépen megöregedni, ha tiszteljük magunkat, kibékülünk magunkkal, és időt szakítunk a hobbinknak, az utazásoknak, kirándulásoknak, és azokat a dolgokat tesszük, amik boldogságot okoznak.

52 évesen

Vajnai Mária Magdaléna fényképe.

"Mint egy varázslat" - A tudósok megtalálták annak a módját, hogyan fiatalíthatók meg az öregedő emberi sejtek

A tudósok felfedezték, hogyan lehet újra fiatallá tenni az elöregedett emberi sejteket egy új eljárás révén. Ez egy izgalmas felfedezés, amely megváltoztathatja azt, ahogy az emberek jelenleg öregednek.

Az Exeter Egyetem és a Brightoni Egyetem kutatói megtalálták annak a módját, hogyan fiatalíthatók meg az öregedő sejtek. Ezeknek a sejteknek leáll a természetes növekedési ciklusuk, melynek következtében újra osztódni kezdenek. A kísérlet megállapította, hogy a sejtek nem csak fiatalabbnak tűnnek, hanem úgy is viselkednek, mint a fiatalabb sejtek.

"Amikor láttam, hogy a tenyésztett kultúrában lévő sejtek megfiatalodnak, nem hittem el. Ezek az öreg sejtek úgy néztek ki, mint a fiatal sejtek. Olyan volt, mint egy varázslat," - mondta Dr. Eva Latorre kutató. "Többször megismételtem a kísérleteket, és a sejtek minden esetben megfiatalodtak. Nagyon izgatott vagyok a kutatás következményei és lehetőségei miatt." (1)

A kutatás olyan korábbi eredményekre támaszkodik, amelyek kimutatták, hogy az "osztódási faktor" gének kikapcsolnak, ahogy az emberek egyre idősebbek lesznek. A tudósok megtalálták a módját, hogy vegyi anyagok segítségével újraindítsák a sejtek osztódását.


A kutatók szerint ez megváltoztathatja azt, ahogy öregszünk azzal a reménnyel, hogy az emberek kevesebb degenerációt fognak megtapasztalni, ahogy idősödnek. Az idős embereknél nagyobb valószínűséggel alakul ki agyvérzés, szívbetegségek és más betegségek, de a sejtfiatalítással ez csökkenthető.

"Ez azt bizonyítja, hogy amikor az öreg sejteket olyan molekulákkal kezeljük, amelyek visszaállítják az osztódási faktorok szintjét, a sejtek visszanyerik bizonyos fiatalos sajátosságaikat," - mondta Lorna Harries, a kutatócsoportot vezető professzor.

"Újra képesek növekedni, és a telomerjeik - a kromoszómák végein lévő sapkák, amelyek a korral lerövidülnek - már hosszabbak, mint a fiatal sejtek esetében. Rengeteg kutatásra van szükség most, hogy megteremtsük a valódi lehetőségeket az ilyen típusú megközelítésekhez az öregedés degeneratív hatásainak kezelése érdekében."

A kutatás eredményeit a BMC Cell Biology című tudományos folyóiratban tették közzé. (2)
**************************************************************************
Nézzük, mit írnak a Sasquatchok Ehnaton fáraóról:
"A fényes ezüst korongok történelmileg is feljegyzett inváziójával a rovarszerű szürkék próbálták dinasztiájukat ráerőltetni Egyiptomra, az akkori legerőteljesebb civilizációra.
Hibridizált leszármazottjuk Ehnaton fáraón keresztül, kinek rezsimje eltörölte a Panteont és bevezette Aton monoteista kultuszát a repülő fényes korongokkal.
Neki és királynőjének Nefertitinek abnormálisan hosszú koponyájuk volt, nagy szemeik, karcsú testük és végtagjaik - mind a szürke rovarszerű gének miatt - ahogy ezt akkoriban ábrázolták is, mindenféle technológiai járművel eszközzel egyetemben.
Ám az uralkodó reptilián vérvonalak nem tolerálták az efféle sértést és hamar véget vetettek ennek a próbálkozásnak. "

Hozzátéve, hogy a későbbi dinasztiák közt Ehnaton irányzata lenézett volt. Emlékét minden formában igyekeztek kitörölni.
.........................................

Az "ókori" időkben virágzásnak indult civilizációk vezetői valóban kiemelkedő képességűek voltak. Ezeknek a társadalmaknak alapvető része volt a spiritualitás, ami nem csak elvont formában jelent meg. Természetesen a föld urai gondoskodtak mindegyik kultúra eltörléséről valamilyen formában. A Sumérok például atlantiszi leszármazottakkal tartották a kapcsolatot, kik a belső világokba menekültek a kataklizmák idején. 
A domborműveken ábrázolt alakok nem egyszerűen farsangi fejdíszt viselnek, ennél többről van szó. A képen a következők lehetnek: 1 személy

"Mivel inkarnálódott egyedek vagyunk sok fizikai bizonyítéka van létezésünknek. Általában persze eltüntetjük a nyomainkat, a temetkezéseket pedig számotokra feltáratlan, rejtett helyeken ejtjük meg.

Néhányan közületek vadásznak ránk, hogy találjanak/felfedjék létezésünk fizikai bizonyítékait - kevés sikerrel. Magasan fejlett telepatikus képességeinkkel még azt is tudjuk ha valaki felfedezi nyomainkat - ki az illető és mi a szándéka.

Hasonlóképpen, ha valakinek sikerül képet készítenie rólunk és azt publikálja - mi halljuk azoknak a gondolatait akik a képet nézik. Érezzük a félelmet, a gyűlöletet, vagy megvetést aminek ki vagyunk téve civilizálatlan világotokban, amely rabszolgaként tart benneteket.

Ez bántja a mi lelkünket. Ezen okok miatt kerüljük a kamerákat, illetve hogy DNS mintákat hagyjunk.
Létezésünk tárgyi bizonyítékai veszélyeztetik népünk biztonságát, főképp ha arra használják, hogy a nyomunkra akadjanak az alsó-urakat szolgáló erők - beleértve néhány embert közületek - anélkül hogy ennek tudatában lenne az illető vagy sem.

A mi emberi szövetségeseink nem érdekeltek abban, hogy létezésünket felfedjék. Mivel a sötét urak civilizálatlan világában (a föld jelenleg) csak tagadás vár - nem számít mennyi bizonyíték áll rendelkezésre, csak a globális irányítás legyen napirenden - ami pedig a faji felsőbbrendűség hamis tanításán és a dominancia ideológiáján alapszik. Humán szövetségeseink elkötelezettek a mi rehabilitációnknak a köztudatban illetve bemutassanak mint idősebb rokonaitokat és régi szövetségeseket - az ősi tudás átadásán keresztül. Ha újra együtt tudunk dolgozni helyreállíthatjuk az Isteni törvényt és a Kozmikus Rendet anyabolygónkon.

Néhányan közülünk ezer éveket élnek - látták földi királyságaitokat jönni-menni, mint a fák leveleit az évszakok alatt. Volt idő, mikor első őseitek mint halhatatlanok még a Csillagtanácsban ültek, de az emberek behódoltak idővel a lázadó sötét urak irányításának - és módosítva is lettetek hogy mindez könnyebben menjen. Biotervezésetek módosítva lett, hogy függőek és sebezhetőek legyetek, az alapvető túléléshez külső anyagok meglététől függjetek, mint cipők, ruházat, tűz, menedék, eszközök, fegyverek. A mieinknek ilyenekre nincs szükségük, hogy szabadon barangoljunk bármilyen környezetben. Ez a sebezhetőség visszatart benneteket, hogy eggyé váljatok a vadvilággal spirituális úton és meg vagytok kötözve az anyagi szükségletekkel melyeket a civilizálatlan világotok ajánl fel nektek ezáltal kiszolgálva és szolgaként tartva."

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Vajnai Mária Magdolna üzente 4 éve

https://www.facebook.com/Dorr.Hunique/videos/493563811537657/

Válasz

Vajnai Mária Magdolna üzente 4 éve

https://www.youtube.com/watch?v=TAiNxKdyG5U ROCKABILLY

Válasz

Vajnai Mária Magdolna üzente 4 éve

elektromos roller
http://www.voiterscooter.com/termekek.php?valasztas=felnott

Válasz

Vajnai Mária Magdolna üzente 4 éve

elektromos roller
https://global.razor.com/hu/products/elektromos-rollerek/e300/

Válasz

Vajnai Mária Magdolna üzente 5 éve

https://www.youtube.com/watch?v=V3nr1YEVrR0&fbclid=IwAR1KB3u43w0oqsCIQ_YfkE_VDLD6s2U1otJLPT-eC0o96vh5PXo2rQ9UpQA
A hála gyógyító ereje - Bruce Lipton elmagyarázza a telomereket

Válasz

Vajnai Mária Magdolna üzente 5 éve

https://www.youtube.com/watch?v=RXSPSLG5Jos&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2SPrX8tINMzkEHgEqCvtzsY7gSZViE6M7xpHg_9SwewgWAyDgM29duwtw Griga Zsuzsanna: 2019 - az asztrológia tükrében
2019 a várható bolygóállások és asztrológiai események tekintetében semmiképp nem nevezhető harmonikusnak és egyszerűnek. Az elkövetkezendő időszak feladatait Griga Zsuzsanna ismerteti.

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu