Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

network.huhttps://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6zzs2M48vdU

 

A mindent látó szemről

 

**********************************************************

 

A bibliában két istenség áll egymással szemben: 1.A zsidók saját képükre és hasonlatosságára teremtett istene ,jehova, az ördög (János8:44), aki állítólagosan a Föld kereksége felett lakozik és a Föld lábainak zsámolya.
2. Az Atya, akiről Jézus azt tanította: "az Atya bennem van és én őbenne" (János 14:11). Az első ,akiről szinte a biblia egésze szól , egy kitalált karakter, hiszen a kornak szokása szerint  - mint minden nép - a zsidó is választott magának egy istent, akit olyan tulajdonságokkal ruházott fel, amilyennel ő maga rendelkezik. Ilyenformán jehova imádja a vért, bűnösök helyett mindig az ártatlan teremtmény életét veszi el cserébe, a dolgozókra kivetett tizedekből eltart egy ingyenélő, hazug papságot. Jehova az anti-isten, anti-élőlény.

Ami egy értelmes, normális ember számára undorító dögbűz,
 mint az oltárra feltett döglött állat égő és füstölgő belei és egyéb belsőségei, az jehovának, a biblia kitalált istenének "kellemes illatú áldozat". Lásd Mózes törvénykönyvében több helyen.

Ezzel szemben áll a Jézus által hirdetett - a zsidók istenénél jóval régebbi hitvilágból eredeztetett - Atya Isten, akit az Arvisurában, a hun vallásban Ata-Izisznek, tehát Atyaistennek ismerünk.

Ő az, akiről az égi lakók azt tanították: "Az Isten a szívekben lakozik és a nagy természetben". Jézus ugyanezt tanította róla. Amikor a zsidókkal vitatkozott,  ezen kérdésben megkülönböztetett két istent:  "Az én atyám és a ti atyátok"(János evangélium 8.rész)." Sem engem nem ismertek, sem az én Atyámat" - mondta Jézus a zsidóknak.

Miért? Azért, mert ők nem az Atyában, hanem jehovában, a saját maguk részére kitalált istenben hittek.

Ezzel a fertővel, amely valójában a jehova álca mögött rejtőző embergyilkos és hazug ördög akaratát képviselő szellemiséggel mérgezte meg a farizeus rabbiból lett álapostol az egész jézusi tiszta tanítást, így alakult ki az általunk kereszténységnek ismert konkolyvallás. Saul rabbi sohasem tagadta meg önmagát, ahogy Jézus kérte a követőitől. Zsidó volt és az is maradt élete végéig. Hiába mondta Jézus a tanítványoknak: "Őrizkedjetek a farizeusok kovászától."(Márk 8:15) Saul rabbi volt a konkolyvető Jézus példázatában, az általa a tiszta magba vetett konkoly pedig a farizeusi áltudomány élén a zsidók választott istenével jehovával-az ördöggel(Máté 13:24-30).

Ha a zsidó ismerte volna az igazságot és a bibliájuk igaz lenne, akkor Jézus nem mondta volna nekik azt: "ha megmaradtok az én beszédemben", " és megismeritek az igazságot, az igazság szabadokká tesz titeket."(János 8:32) Ez az igaz Istenről való tanítás a követendő a mai korban élő emberek számára is. Legfőképpen a Biblia hívőinek.
**************

****************

 

 

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu