Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Háborúzni készül a világ?
Holnaptól eddig a legnagyobb hadgyakorlat kezdődik az Egyesült Államok és Ausztrália között. Jelen lesz Japán, Indonézia, Britannia, Vietnám, Kanada. A haderő folyamatosan nő a csendes-óceáni térségben, miközben Kína és Oroszország is bemelegített az elmúlt napokban. Ezek a katonai mozgolódások nem éppen a békés jövőt vetítik előre http://www.presstv.ir/usdetail/314480.html

Tetszik ·  · Megosztom

 

 

MEDDIG FESZÜL AZ OROSZ AMERIKAI KAPCSOLAT SZÍRIA MIATT? 

-A szíriai ellenzékhez nem jut el a katonai és a pénzsegély, amelyet végeredményben az al-Kaida kapja meg – hangoztatta a Szíriai Szabad Hadsereg képviselője, al-Maszri a Russia Today csatornának adott interjújában.

-Törökország növeli katonai jelenlétét a szíriai határ mentén – írja a Hurriyet újság.
A lap értesülései szerint, a határt F-16-ok fogják ellenőrizni, ahova küldenek továbbá katonákat és tankokat is.

-Az amerikai kormányzat a katonai beavatkozás lehetőségeit is vizsgálja Szíriában - jelentette ki a szenátus egyik bizottsága előtti meghallgatásán Martin Dempsey, az amerikai vezérkari főnökök egyesített bizottságának elnöke. Egy kérdésre válaszolva elmondta, személyesen mutatta be Barack Obama elnöknek az erő alkalmazására kidolgozott lehetőségeket. Nem ismertette ugyanakkor a tervek részleteit.

-A szíriai kurd önvédelmi erők, amelyek elűzték az iszlamista an-Nuszra Front fegyvereseit a török határon fekvő Rasz el-Ainből, csütörtökön folytatták az iszlamisták elleni harcot, immár az el-Haszeke tartományi olajmezők ellenőrzéséért.

-Több száz amerikai katonát küldtek Jordánia és Szíria határára.
A brit újság, The Times, ami közölte ezt az információt, megjegyzi, hogy az USA így szándékozik „utat törni Nyugatnak, hogy felfegyverezze a szír felkelőket”

-IZRAEL volt az, aki Szíria ellen támadást indított Július 5-én: 
Latakija városban megsemmisítettek egy rakétaarzenált. 
Tette mindezt Törökország közreműködésével! 

A katonai raktárakat bombázó gépek a tenger felől érkeztek, olyan hírek kaptak szárnyra, hogy az izraeliek tengeralattjáróról kilőtt cirkáló rakétákat használtak. Ha igazolódik az a hír, hogy egy muzulmán ország Izraelt segítette egy másik muzulmán állammal szemben, Törökország nehéz helyzetbe kerülhet.

-Oroszország pont azoknak a bizonyos szír légvédelmi rakétáknak a szállítója és a szír szuverenitás védelmezője per pillanat. 

-Ha valaki nem tudná, ez nemzetközi incidens és súlyos dolognak számít, hiszen idegen hatalmak (Izrael, Törökország USA) konspirálnak és támadnak meg egy független államot.

2013-07-19. Közel-kelet legérdekesebb hírei.
https://www.facebook.com/mazsola4444

 

 

 

Több vezető oldalon felröppent az a hír, hogy lehet, hogy Obama a Snowden ügy miatt nem fog találkozni Putyinnal a szeptemberi G20 tali előtt. A dolog elég vicces, de arra jó, hogy rontsák a kapcsolatot a két ország között már a diplomácia szintjén és szerintem ez a Snowden-cirkusznak pont ez is volt a célja...no mindegy...... Egyébként eléggé édin megfogalmazott üzeneteket szoktak egymásnak írogatni, de a helyzet korán sem ilyen, hanem itt komoly rivalizálásról van szó, ami a napi hírekből nem is szűrhető le.

De ha megnézed, hogy Oroszország a napokban egy Egyesült Államok által indított támadást szimulált, azért ez kissé átfesti a képet..erről tegnap írtam....és a vélemények, amiket néha megeresztenek egyesek...

Romney tavaly Oroszországot No. 1-es ellenségnek nevezte ...és nincs egyedül e véleménnyel.
Tetszik ·  · Megosztom

 

 

 

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu