Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Föl kell darabolni az Osztrák-Magyar Monarchiát. Földarabolva, életképtelenné téve a globális háttéruralommal minden korban szembeszegülő Magyarországot. A nemzetállamokat és uralkodóházaikat, Ausztriát Magyarországot, Németországot és Oroszországot behódolásra ítélte a globális pénzhatalom. És ennek volt a legegyszerűbb módja egymásra uszítani, egymás ellen háborúba taszítani Németországot és Oroszországot és mindehhez az ürügy Ausztria és Magyarország háborúba sodrása a Balkánon.

((
Szaniszló Ferenc elkezd egy sorozatot az első világháború kitörésének rejtélyeiről, összefüggéseiről. Szerinte a századik évfordulón szinte ugyanott tartunk, ahol 1914 júliusában. - See more at: http://echotv.hu/vilag-panorama-2014-07-26-vilag-panorama#sthash.DKi3slID.dpuf ))

 

Egy hozzászólás:

Ahol a zsidó nem piszkálja a tüzet ott nincs lángra lobbanás- mondj egy olyan területet, ahova a Bilderberg katonák és az a 85 db zsidó, aki a világ vagyonából 3,5 milliárd emberéét birtokolja-nem avatkozik bele. Csak az utóbbi évtized: Irakot megtámadták hazug váddal (kénytelenek voltak beismerni)-azért, hogy ma Izraelbe ingyen folyjon az olaj. Minden olyan országot, ahol profitorientáltságuk kielégíthető: olaj, arany, természeti kincsek-leigáztak!!! Ukrajnában a Krím szigetre usraeli katonai bázist terveztek, de Putyin szemfüles volt, usrael gazdaságát és annak megmentését a legjövedelmezőbb fegyvergyártásból nyerte-ÉRDEKE HÁBORÚZNI!- Amerika a csőd széléről csak fegyvergyártás árán libbenhet vissza-ott csak a zsidók diktálnak-minden kormány egy báb-annyi a különbség a demokraták és republikánusok között mint a coca-cola-és pepsi-cola között. Iránt Szírián keresztül akarták megtámadni-de itt is Putyin beleütötte az orrát-de attól még az usrael által kiképzett mesterlövészek jobbra is balra is lövöldöznek, hogy a zavargást fenntartsák. Az ukrán zavargásokért 5 milliárdot áldoztak-( IRÁN még egyetlen államot sem támadott meg!!!!!!!!Megszámolhatatlan, hogy usrael milyen tömérdek vagyont szerzett banki uzsorásokkal, gyilkolással-bármily áron-Náluk csak az emberi életnek alacsony a tőzsdei értéke- a tőkespekulációt felső szinten oktatják. A GÓJOK csak fogyasztóknak jók-mérgezett játékok, élelmek, víz, levegő -majd a virágzó gyógyszeriparral egyensúlyozzák ki. A MÉDIA a zsidó-libsi agymosás legtermékenyebb fegyvere. SAJNOS SOKUKAT TELIBE IS TALÁL:
8 perce · Tetszik
Takács Mária Ha Merkel asszony-aki szintén Bilderberg katona folytatja az usraeli gyilkosság és gyarmatosítás elfogadását és nem védi meg Európát, aminek feláldozásával szeretne Amerika érvényesülni -beteljesül az cél, ami a 3. világháborúhoz vezet. Bill Gates nem hiába hozta létre azt az alapítványt, ami kutatási területe: hogyan csökkentsük a Föld lakosságának számát. Minden ÖSSZEFÜGG mindennel-

 

 


...............................................................

2014.július 21.

AZ AMERIKAI KONGRESSZUS OROSZORSZÁG ELLENI HÁBORÚRA KÉSZÜL

Az amerikai szenátus jelenleg tárgyal egy törvénytervezetet, 2277. tervezet "A 2014-es orosz agresszió megelőzéséről" elnevezéssel. A dokumentum szerint a törvény beiktatásától számított 30 napon belül az elnök felhatalmazást kap egy "akcióterv elrendelésére, a szükséges anyagi költségek azonnali zárolásával". 

A bizonyos "akcióterv" magában foglalja az Európában épített amerikai rakétarendszer teljes befejezését, azzal a céllal, hogy semlegesítse az orosz nukleáris csapásmérő erőt. A dokumentum szerint egyre nő a rakétatámadás kockázata, ezért Európában a NATO keretein belül be kell fejezni az amerikai rakétarendszerek telepítését.

A dokumentumot publikáló Contra magazin szerint a törvénytervezet egyértelműen a katonai beavatkozás pszichológiai előkészítésének tekinthető, - a civilek védelmére hivatkozik, ahogy a NATO korábbi beavatkozásait is rendszerint a civilek védelmére hivatkozva készítették elő.

Csakhogy - mint azt a nyugatiak rendszerint elfelejtik - Oroszországban is vannak civilek. Moszkva éles reakciót adott a szenátus tervezetére, a stratégiai rakétaerők 10 ezredét helyezték teljes készültségbe a központi és nyugati katonai körzetben. A harckészültség 32 napig tart. Igor Jegorov ezredes, a Védelmi Minisztérium szóvivője szerint a feltételek minden tekintetben háborús környezetnek tekinthetőek.

.........................................................................

 

A szankciók "azt jelentik, hogy azok az amerikai vállalatok, amelyek jelen akarnak lenni Oroszországban, elveszítik versenyképességüket a többi globális energetikai vállalattal szemben" - utalt az orosz elnök arra, hogy a büntetőintézkedések többek közt a Rosznyeft olajipari óriást is sújtják. Putyin példaként az Exxon Mobilt említette, amelynek engedélye van az oroszországi működésre. "Szóval nem akarják, hogy jelen legyenek (Oroszországban)? A saját nagy energetikai cégeiknek okoznak kárt" - vélekedett.
Az orosz elnök kijelentette, hogy Oroszországnak elemi érdeke, hogy Ukrajnában mielőbb véget érjen a kormányerők és a szakadárok közötti konfliktus. "Oroszországon kívül nem tudok még egy olyan országról - kivéve magát Ukrajnát -, amelynek ugyanakkora érdeke fűződne ahhoz, hogy vége legyen a vérontásnak és stabilizálódjon a helyzet a szomszédunkban" - fogalmazott.
http://www.napigazdasag.hu/cikk/17908/
**************
http://www.echotv.hu/vilag-panorama-2014-07-14-vilag-panorama
Tulajdonképpen zajlik a harmadik világháború

A 2014. július 14-ei VilágPanorámában Szaniszló Ferenc vendége Horváth Ádám újságíró volt. Fő téma a nemrégiben létrejött új államalakulat, valamint a Budapesten a Hit Gyülekezet parkjában lezajlott esemény. Az elhangzott írásba foglalása és kiegészítése következik az alábbiakban:  

Amerika és Izrael úgy tett, mintha észre sem vették volna, hogy létrejött egy új, iszlámnak mondott államalakulat, az ISIS. Ezek gyilkoltak Szíriában, vagyis ők voltak a szír ellenzék. Az új alakulatnak fehér vezetői vannak, akik máris bejelentették, hogy Izraelt nem fogják támadni. Területe Irak északi részét, és annak is az északi olajmezőit érinti, valamint Szíriát és Törökországot.

Az új államalakulat, az ISIS terjeszkedési terve és iránya

A törökök megtiltották Izraelnek a légterük gyakorlórepülésre történő használatát, ami miatt valószínűleg bosszú ez az új államalakulat, illetve annak az izraeli támogatása. Szíria harcolna ez ellen az alakulat ellen, de nem engedik neki. Tulajdonképpen zajlik a harmadik világháború.

Az 1870-es években Albert Pike, akkori egyik szabadkőműves főnök három világháborút jósolt. Pikének nagy kultusza van Amerikában, nagyméretű szobrot is kapott. A három világháború:

Első: Európa, elsősorban Oroszország (az 1917-es Nagy Októberi Forradalom, vagyis a nagy októberi kommunista puccs Lenin elvtársékkal, és a cári család lemészárlása), Németország és Ausztria–Magyarország tönkretétele. Főleg minket tettek tönkre, elég Trianonra utalni.

Második: a kommunizmus elterjesztése. Itt se feledkeztek meg rólunk az elkövetők, bekerültünk a szovjet blokkba.

Harmadik: a cionizmus és az iszlám közötti háború, illetve leszámolás. Ebbe is bele fognak jócskán keverni bennünket. Erre utalhat a három napos rendezvény a Hit Gyülekezet parkjában.

Az új államalakulat létrejöttén túl ide tartozik az is, ami Ukrajnában zajlik. Egységes világot akarnak. A vallási ellentétet például a síiták és a szunniták között mesterségesen szítják. A koránt nem tudják megváltoztatni, az 1400 év óta létezik, de a mesterséges törésvonalakat alkalmazzák hosszú évek óta. Erre volt példa a nyolcvanas években az Irak–Irán közötti háború, amelyben Irakot támogatta Amerika, majd következett az Öböl-háború, aztán Afganisztán, Szíria. Oroszországon most Szíria miatt is bosszút állnak Ukrajnán keresztül. Oroszország megakadályozta Szíria szétbombázását, ezért most megfizet. A kőolaj feletti rendelkezés megszerzése nagyon fontos. Szíriában jelentős új olajmezők is vannak…

Az Észak-Irakban élő kurdok békét kötöttek a törökökkel, nem akarnak háborút, és a kőolaj is kell nekik. Az új államalakulat, ha valóban győz, ráteszi a kezét a kőolajra, és megugrik a kőolaj ára. Akadály lehet az a tény, hogy a Szovjetunió széthullása után Oroszország nemzetállam lett. Nem lesz olyan könnyű vele elbánni, ahogy ahhoz a többi ország esetében sikerülni szokott.

Nagyon fontos nekik az arab Szaúd-Arábia (amerikai csatlós) és a perzsa Irán (nem igazán amerikai csatlós) összeugrasztása. Mindkét országban van olaj- és földgáz. A szaúdi olaj valószínűleg fogyóban van.

Három iszlám szenthely van, ebből kettő Szaúd-Arábiában (Mekka és Medina) és egy Izraelben (Kelet-Jeruzsálem).

Közép-Kelet Európára, így hazánkra is súlyos következményei lesznek a fenti történéseknek. Játékszerekké válhatnak/válhatunk hol az orosz, hol az amerikai-izraeli oldalnak. A magyar kormány az amerikai-izraeli oldalon áll.

 A múlt hónapban nagyon fontos esemény zajlott Budapesten, a Hit Gyülekezet parkjában. A tízenkétezer vendég előtt megrendezésre került eseményre különböző pártcsaládokhoz tartozó parlamenti képviselők is érkeztek Hollandiából, Olaszországból, Svájcból, Spanyolországból, Svédországból, Finnországból, Portugáliából, Görögországból, Lengyelországból, Csehországból, Szlovákiából, Lettországból és Izraelből is. Részt vett rajta Németh Sándor, a Hit Gyülekezet vezető lelkésze. Foglalkoztak a magyar belpolitikai helyzettel is.

A három napos rendezvényen részt vett az izraeli turisztikai miniszter is, akit szokatlan módon fogadott Orbán Viktor miniszterelnök.

A találkozón a magyar kormányt Soltész Miklós egyházügyi államtitkár képviselte. Magáról a találkozóról valamennyi információ elérhető ITT !

A három napos találkozón fontos döntések születhettek, amelynek következményei ránk nézve is súlyosak lehetnek.  

***

Törökország mivel húzta ki a gyufát? A légterük Izrael általi használatának betiltásán túl történt más is: Erdogan török miniszterelnök 2009-ben Davosban mondott egy kemény beszédet.

 

A beszéd után azonnal hazaindult. Az ankarai repülőtéren egymillió török ember várta nagy szeretettel. Azóta is sorozatos támadásoknak van kitéve, egy Amerikában élő idős imám a fő ellenlábasa. Úgy néz ki, hogy Erdogan indul a török elnökválasztáson. A sajtóban megjelent elemzések szerint amennyiben Erdogan átül az államfői székbe, az elnöki jogköröket jóval szélesebb értelmezésben kívánja gyakorolni, mint a jelenlegi elnök, Abdullah Gül, aki elsősorban ceremoniális szerepkört töltött be. Gült a parlament választotta és nem a nép.

***

Barcelonában, a katalán fővárosban nem lesz holokauszt emléknap. Az itt elérhető íráson belül is fontos írások vannak, de elérhetők benne a hozzászólások is.

***

Amit ebből az írásból semmiképp nem lehet kihagyni, az a Gázai-övezet elleni offenzíva. A csöppnyi területen 1,7 millió ember van összezsúfolva. Soha nem volt ott normális élet, még halászni sem engedik őket, pedig ennyi embernek sok élelemre lenne szüksége. Az alapvető életfeltétel nincs biztosítva, nincs víz. Izraelen keresztül juthat csak el hozzájuk a segély (emlékezetes volt korábban egy segélyhajó izraeli megtámadása, a segélyt kísérők közül sokan meghaltak). Egyiptomba jártak át csempészni, de az alagútjaikat bebombázta Izrael. Így bizony harcok nélkül is könnyen sokasodhat az áldozatok száma. Ártatlan civilek halnak halomra, és a világ mind az összes szemét becsukja. 2008-ban óriási károkat szenvedtek már el a másik izraeli offenzívában, akkor 1500-an haltak meg. Most az akkor meghagyott maradék épületeket is lebombázzák. Az iskolákat, egészségügyi létesítményeket, mindent. Egy összefoglaló írás a történtekről videókkal elérhető ITT 

Forrás: sokkaljobb levelesláda

Emlékeztető: „Ha valaki Európából bírálja Izraelt, akkor felhozzuk a holokausztot, ha pedig ebben az országban (Amerikában – a szerk.) kritizálja Izraelt, arra azt mondjuk, hogy antiszemita. És a szervezet erős, és sok pénze van, a kapcsolat pedig az amerikai és az izraeli zsidó intézmények között nagyon erős, ők pedig különösen erősek ebben az országban, mint ahogy azt Ön is tudja. És hatalommal rendelkeznek, ami rendben is van. Tehetséges emberek, hatalmuk és pénzük van, sajtójuk és más eszközeik, és a hozzáállásuk ez: „Izrael az én országom, ha igaza van, ha nincs”. És nem állnak készen a kritikára. És nagyon könnyű antiszemitizmussal vádolni az izraeli kormány egyes lépéseit bírálókat, vagy felhozni a holokausztot és a zsidó emberek szenvedéseit, mint ami igazol mindent, amit a palesztinokkal teszünk.” (Beszélgetés-részlet Sulamit Aloni volt izraeli oktatási miniszterrel, baloldali békepárti aktivistával)

------------------------------------------------------------

 

2014. Július 16-án az odesszai kikötőben a legnagyobb titokban 12 DANA önjáró löveget, valamint számos csapatszállító buszt és teherautókat rakodtak ki. A forrás szerint az 1. Mazúria Gépesített Lövészdandár jelent meg, majd a tüzérség kirakodását követően a katonák kisebb csapatokban vasúton folytatták a titkosnak szánt műveletet. Ezzel az ukrajnai hadszíntér jellege radikálisan megváltozott. Egy NATO tagállam - Lengyelország - fegyveres alakulatai nyíltan beavatkoznak a konfliktusba, amit eddig a nyugat hivatalosan "polgárháborúnak" nevezett. Lengyelország belépett a háborúba, ami Oroszországot nagyon hamar válaszra fogja kényszeríteni.

http://www.hidfo.net/2014/07/18/lengyelorszag-belepett-haboruba

 


Továbbterjesztik offenzívájukat a szunnita felkelők, de hogy-hogy senki sem vette észre, milyen veszélyt jelent Iraki és Levantei Iszlám Állam? Ki áll valójában az al-Kaida nemzetközi terrorhálózatból kivált szélsőséges szunnita csoport mögött? Izrael és az új Iszlám Állam: nem lesz támadás a zsidó állam ellen. Valójában „kamu” az egész szervezet? Világháború a cionizmus és az iszlám között. - See more at: http://www.echotv.hu/vilag-panorama-2014-07-14-vilag...

-----------------------------------------------------------------------


 Egy ilyen történés egyértelműen az oroszbarát szeparatisták ellen fordította az eddig velük szimpatizálókat is , mostantól bűn támogatni őket . Mostantól bármilyen - egyébként nemzetközi jog ellenes - lépés megtehető és indokolható . Akárcsak 9/11 után.....Félelmetes hasonlatosság és megmagyarázhatatlanság . Azért egy Boeing 777 - est 10 ezer m magasságban nem könnyű összekeverni egy bármilyen harci géppel ! Hacsak nem....Ismét az örök kérdés : kinek az érdeke ? Kinek jött jól ??
.....http://magyarhirlap.hu/.../Lelottek_egy_malajziai...

 

Lelőttek egy malajziai utasszállítót Kelet-UkrajnábanTöbb mint háromszázan életüket vesztették

Boeing 777  MH – 2014.07.17. 17:55

Csütörtök délután Kelet-Ukrajnában, az orosz határhoz közel, tíz kilométeres magasságban lelőttek egy malajziai utasszállító repülőgépet egy föld-levegő rakétával. A támadásban több mint háromszázan meghaltak. Kijev szerint az oroszbarát szeparatisták állnak a támadás mögött. A szakadárok tagadnak. Az ukrán repülésirányító hatóságok vezetője azt közölte, hogy a gép normális körülmények között, minden probléma nélkül repült az ukrán légtérben, amíg el nem tűnt a radar képernyőjéről.

- See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/1150/Lelottek_egy_malajziai_utasszallito_repulogepet_KeletUkrajnaban#sthash.oOILvfEy.dpuf

 

Az utasszállító - a Malaysia Airlines Boeing 777-es gépe - Amszterdamból tartott a malajziai fővárosba, Kuala Lumpurba. Ukrajna fölött 10 ezer méter magasságban, nemzetközi légi folyosóban haladt, amikor megszakadt vele a földi összeköttetés. Az utasszállító lezuhanását megerősítette az Ukraeroruh légi közlekedést kiszolgáló ukrán állami vállalat.  Az ukrán védelmi minisztériumból származó információ szerint a gép a Donyeck megyében, Torez városától nem messze, Hrabovo település közelében zuhant le. A Donyeck megyei adminisztráció közlése szerint Hrabovo környéke a szeparatisták ellenőrzése alatt áll.

A gépet Anton Herascsenko belügyi tisztségviselő közlése szerint "terroristák", azaz kelet-ukrajnai szakadárok lőtték le Buk típusú légvédelmi rakétával. A szakadárok ezt cáfolták, s azt állították, hogy nincsenek ilyen magaságban is bevethető légvédelmi fegyvereik.

Az ukrán belügyminisztérium tanácsadója azt közölte, hogy a repülőgépet egy Buk föld-levegő légvédelmi rakétával lőtték le. Kijev is megerősítette, hogy a 280 utas és a 15 fős személyzet is életét vesztette. A Boeign 777-es repülőgép Amszterdamból tartott a malajziai fővárosba, Kuala Lumpurba.

Porosenko ukrán elnök honlapján közölte: "hangsúlyozzuk, hogy az ukrán fegyveres erők nem hajtottak végre semmilyen támadást légi célpont ellen".  Az ukrán államfő megbízást adott a kormánynak arra, hogy a lehető leghamarabb hozzanak létre vizsgálóbizottságot a tragédia körülményeinek tisztázására.

malájgépFotók: Reuters

"A személyzet semmilyen problémát nem jelzett" 

Normális körülmények között, minden probléma nélkül repült az ukrán légtérben a malajziai utasszállító repülőgép egészen addig, amíg el nem tűnt a radar képernyőjéről - jelentette ki csütörtök este Kijevben az ukrán repülésirányító hatóságok vezetője.

"A repülés normális körülmények között zajlott. A személyzet semmilyen problémát nem jelzett" - fogalmazott sajtókonferenciáján Dmitro Babejcsuk.
Az Eurocontrol nemzetközi légiirányítási szervezet csütörtök este közölte, hogy lezárták Ukrajna légterét a polgári légi forgalom járatai elől. A BBC jelentése szerint a szervezet igazgatója, Tytgat Luc közölte, hogy a katasztrófa idején négy repülőgép repült a légtérrészben, de (a malajziai gép kivételével) folytatták útjukat.
A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség, az IATA közleménye szerint a jelenleg rendelkezésre álló információk alapján a malajziai repülőgép menetrendszerű útvonalon repült, szabad légtérrészben, nem pedig korlátozások alá esőben.

Az ukrán titkosszolgálat tudja bizonyítani, hogy a szakadárok támadtak

Az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) olyan felvételt tett közzé csütörtökön a YouTube videomegosztó portálon, amely a titkosszolgálat szerint bizonyítja, hogy a szakadárok lőtték le a malajziai utasszállító gépet Kelet-Ukrajna fölött. Az SZBU egy lehallgatott telefonbeszélgetést tett közzé, amelyen állítólag két szeparatista beszélget, és az egyik elismeri, hogy az emberei lelőttek egy utasszállítót. A szakadárok azt állítják, hogy nem rendelkeznek olyan fegyverrel, amellyel le lehet lőni egy 10 ezer méteres magasságban haladó gépet. Ennek ellentmond, hogy a szakadárok néhány hete az interneten közzétették, hogy zsákmányoltak az ukrán hadseregtől egy Buk típusú közepes hatótávolságú föld-levegő rakétarendszert. Kijev szerint nagy valószínűséggel ilyen típusú fegyverrel lőtték le az utasszállítót.

Égő roncsok, holttestek mindenütt

Égő roncsokról és a földön heverő holttestekről küldött jelentést több nyugati hírügynökség tudósítója a malajziai utasszállító repülőgép lezuhanásának helyszínéről, Hrabovo falu közeléből.

A Reuters beszámolója szerint az ukrán rendkívüli helyzetek minisztériumának tisztségviselője a helyszínen azt mondta neki, hogy legalább száz holttest hever a környéken, de - szavai szerint - a maláj gép becsapódásának helyszínétől 15 kilométerre is láttak szétszóródott roncsokat.

hollandokEz a holland pár is a gépen utazott (Fotó: facebook)
Az AP egyik újságírója legalább 22 holttestet talált a gép roncsának fő darabja környékén, de nagy területen szétszóródva látott roncsdarabokat, testrészeket és olyan tárgyakat, amelyek az utasokhoz tartozhattak. A tudósítónak az volt a benyomása, hogy a gép kettétört, mielőtt a földnek csapódott.
Az AFP tudósítói arról számoltak be, hogy túlélőnek semmi nyomát látták, és a helybeli szemtanúk is ezt mondták nekik. Látták a gép összeroncsolódott törzsét és függőleges vezérsíkját a malajziai légitársaság jelével, valamint az utasok poggyászait nagy területen szétszóródva. A helyszínre a lázadó alakulatok tagjai és tűzoltók érkeztek.
Az ukrán belügyminisztérium úgy tudja, hogy a gép roncsai és az áldozatok holttestei között fosztogatók járnak - jelentette a Reuters. A CNN-nel pedig egy meg nem nevezet ukrán kormányzati tanácsadó közölte, hogy ott tartózkodó emberek tárgyakat szednek össze.

malájgépukrEgy holland utas ezt a fotót posztolta a Facebook-ra a felszállás előtt azzal a megjegyzéssel, hogy "arra az esetre, ha eltűnnék"

"Több mint háromszáz ártatlan embert megöltek ..."

Több mint háromszáz halálos áldozatot követelt a csütörtökön Kelet-Ukrajnában történt repülőgép-szerencsétlenség -  jelentette az Interfax orosz hírügynökség Zorjan Skirjak ukrán belügyi tanácsadóra hivatkozva. Az áldozatok között az Interfax szerint amerikai állampolgárok is voltak.

"Több mint háromszáz ártatlan embert megöltek ... tudjuk, hogy huszonhárom amerikai állampolgár volt köztük" - idézte az Interfax a tanácsadót. 

Az Interfax hírügynökség a "donyecki népköztársaság" biztonsági hatóságaira hivatkozva közölte, a kelet-ukrajnai Torez falu néhány lakója megsebesült, amikor a repülőgép darabjai a település lakóházaira zuhantak.
Holland sajtóértesülések szerint az Amszterdamból Kuala Lumpurba tartó járaton legkevesebb 55 holland utas tartózkodott. A D-Reizen utazásszervező cég közölte, hogy 25 holland állampolgár váltott jegyet náluk a repülőgépre. A WTC utazásszervező vállalat úgy becsülte, hogy rajtuk keresztül 30 holland vásárolt repülőjegyet a Malaysia Airlines ezen járatára.

A szakadárok tagadnak  Lelőtt maláj gép nagy

Az ITAR-TASZSZ hírügynökség azt jelentette, hogy az ukrán fegyveres erők előző nap telepítettek egy Buk típusú légvédelmi rakétával felszerelt egységet abba a kelet-ukrajnai térségbe, ahol csütörtökön lelőtték a Malaysia Airlines maláj légitársaság utasszállító repülőgépét.

Az egyoldalúan kikiáltott "Donyecki Népköztársaság" egy meg nem nevezett képviselője az orosz állami hírügynökségnek nyilatkozva úgy fogalmazott, hogy a térségben már "megsemmisült a szükséges infrastruktúra".A szakadár tisztségviselő megjegyezte, hogy "mindenutasszállító járat légiirányítási nyomon követése Kijevből zajlik". "Érthetetlen, hogyan kerülhetett oda a (malajziai) repülőgép" - tette hozzá."A harcok során Donyeck repülőterén felrobbantották az egységes légiirányítási rendszer részét képező irányítótornyot. Gépek itt nem repülhetnek" - mondta.

 

Putyin és Obama  a vonalban

Az orosz államfő a maláj utasszállító repülőgépet ért szerencsétlenségről is tájékoztatta Barack Obama amerikai elnököt csütörtöki telefonbeszélgetésük során, és komoly csalódottságát fejezte ki az Oroszországgal szemben foganatosított újabb amerikai szankciók miatt - közölte a Kreml sajtószolgálata. 

Obama közölte, az Egyesült Államok segítséget nyújt annak feltárásához, hogy mi történt a Kelet-Ukrajnában lezuhant maláj utasszállítóval. Az amerikai elnök szörnyű tragédiának nevezte a repülőgép lezuhanását.

Obama a Delaware állambeli Wilmingtonban nyilatkozott és közölte: országa bármilyen segítséget kész megadni ahhoz, hogy kiderítsék, mi történt, és miért?
Az amerikai elnök azt is közölte, kormánya kiemelt feladatnak tekinti annak tisztázását, hogy utaztak-e amerikai állampolgárok az Amszterdamból a maláj fővárosba tartó repülőgépen.

Felkavaró felvételek a baleset helyszínéről (CSAK 18 ÉV FELETTIEKNEK!):

Több légitársaság is elkerüli a jövőben Kelet-Ukrajna légterét

Több légitársaság, köztük a német Lufthansa és a francia Air France bejelentette, hogy gépeik elkerülik a Kelet-Ukrajna feletti légteret, miután csütörtökön Donyeck megyében 295 emberrel a fedélzetén lezuhant a Malaysia Airlines Amszterdamból Kuala Lumpurba tartó Boeing-777-es gépe.

A párizsi kormány felkérte a francia légitársaságokat, hogy a katasztrófa okainak tisztázásáig kerüljék el az ukrán légteret – áll a közlekedési minisztérium közleményében.

Az Air France francia légitársaság figyelemmel kíséri a helyzetet, és a katasztrófáról értesülve rögtön úgy döntött, hogy nem repül Kelet-Ukrajna felett – áll a légitársaság közleményében.
Az amszterdami Schiphol repülőtér bejelentette, hogy valamennyi, Hollandiából a Távol-Keletre induló járata útvonalat változtat az ukrajnai helyzet miatt – írta internetes honlapján az UNIAN ukrán hírügynökség. A  KLM holland légitársaság szintén közölte, hogy egyelőre elkerülik gépei a kelet-ukrajnai légteret.
A Lufthansa légitársaság döntése négy ázsiai járatot érint. Az intézkedés azonnali hatállyal életbe lépett.
Az orosz Aeroflot és Transzaero légitársaságok azt jelentették be, hogy repülőgépeik egész Ukrajna légterét el fogják kerülni. A Transzaero közölte: az ukrán légteret elkerülve harmadik országokon keresztül fog  repülni. A légitársaság Moszkvából Kijevbe, Dnyipropetrovszkba és Odesszába közlekedő gépe már hónapok óta nem repülnek a Donyeck és Luhanszk megye feletti légtérben – áll az ITAR-TASZSZ orosz hírügynökséghez eljuttatott hivatalos közleményben. Az Aeroflot Twitter-oldalán közölte: járatai a jövőben az ukrán légtér megkerülésével közlekednek. A légitársaság ukrán városokba közlekedő több járatát törölte.
A Turkish Airlines török légitársaság szóvivője bejelentette, hogy a cég járatai az incidens után elkerülik az ukrán légteret.
A Boeing amerikai repülőgépgyártó jelezte, hogy minden segítséget megad a történtek okainak kivizsgálásához.

 

- See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/1150/Lelottek_egy_malajziai_utasszallito_repulogepet_KeletUkrajnaban#sthash.oOILvfEy.dpuf

Az ukránok célpontja lehet, hogy Putyin repülőgépe volt?
Az oroszországi légi központ egyik képviselője szerint az ukrán rakéta valódi célpontja nem is a Malayzia Airlines Boeing 777-es utasszállítója volt, hanem az orosz elnök, Vladimir Putyin magánre
pülőgépe. Az orosz államfő gépe egy útvonalon haladt a szerencsétlenül járt utasszállítóval.
A Boeing 777-es járat Amsterdam - Kuala Lumpur útvonalon Kelet-Ukrajnában zuhant le, fedélzetén 280 utassal és 15 tagú személyzettel. A szerencsétlenséget senki sem élte túl.
Az orosz Szövetségi Légi Közlekedési Hivatal szerint létezik egy olyan variáció is, hogy az ukrán rakétának, amelyet vagy a földről, vagy a levegőből lőttek ki, a célpontja valójában az Oroszországi Föderáció elnökének, Vladimir Putyinnak a repülőgépe volt.
A két repülőgép majdnem azonos útvonalon haladt, sőt a baleset helyszínétől nem olyan messze, Varsó közelében, a két gép keresztezte is egymást ugyanazon a légi szinten és magasságon. Az elnök gépe 16:21-kor volt ott, a malajziai utasszállító pedig 15:44-kor. A hivatal szerint a két repülő mérete és kinézete pedig eléggé hasonló ahhoz, hogy bizonyos távolságból össze lehessen téveszteni őket.
(Szöveg a Russia Today alapján)

-------------------------
A Maláj gép lezuhanásáról egy kis adalék.
Az orosz oldalakon olvastam, hogy a Maláj gép eddigi útvonala Ukrajna és a Krímen keresztül volt. Nos akkor kérdezem, hogy miért változtatta meg ma az útirányt? A másik. Az önvédelmi erők nem rendelkeznek ilyen magasságban repülő gép kilövéséhez alkalmas rakétával. 
Mindezek miatt nem zárom ki, hogy egy jól előkészített és a NATO által is ismert provokációról van szó. Miért írom ezt? Mert az ukrán Belügyminisztérium annak ellenére, hogy a vizsgálat elkezdődött volna máris felszólította az USA-t és a NATO-t, hogy fegyverekkel és szárazföldi csapatok bevetésével segítse leverni Ukrajnában a "lázadókat".

----------------
GYORSHIR! A kijevben dolgozo spanyol legiiranyito a twitterben jelezte, hogy mielott a repulogep lezuhant volna ket ukran vadaszgep kiserte.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=771551099542954&set=p.771551099542954&type=1&theater

-----------------

Vége a polgárháborúnak Donbasszban! Valami új kezdődött!
Posted on Szerző: Admin
Egy valcmanista harci gép rakétatámadást intéz egy Dél-donbasszi városka-Sznyezsnoje ellen. A légiterrorban legalább 110 civil városlakó leli halálát.A Valcman-féle “B”-terv látványos összeomlása július 16-án. Július 13-16 között közel ezer atlantista lator pusztul el Donbasszban. Kijevben, Lembergben, Zsitomirban, Nyikolajevban, Ungváron hozzátartozók tüntetnek a keleti-frontra küldöttek hozzátartozói, mert kiderült kézen-közön: “teljesen más a leányzó fekvése”-mint ahogyan azt Kijevből tudatják Ukrajna népével. Szörnyű valóság képe kezd kibontakozni az eddig teljes dezinformáltságban tartott ukrán nép előtt. Orosz hadsereg sehol, a frontra küldöttek Oroszországban keresnek menedéket. Nincs orosz invázió-polgárháború van Donbasszban!Avakov kijevi belügyér ellen merényletet kisérelnek meg. Maga az alany számol erről be, és azonnal meg is nevezi az elkövető szervezetet: “donbasszi szakadár terroristák” törtek az életére.” Akkor, amikor Avakov latorhadait éppen megsemmisitik. Újoroszország Felszabaditó Hadserege megkezdi erőinek felvonultatását Donyeck-környékére. Még egy hét, és eltörlik a föld szinéről a térségben vegetáló, teljesen demoralizált latorhordát. Aztán “Irány Kijev!” Kész rémálom Valcmanékra nézve a kézzelfogható közelségbe került összeomlás.A világban kezd hire terjedni, hogy nem egy sima polgárháború az, ami Donbasszban zajlik. Valami népirtás gyanúját vetik fel az ENSZ-ben.
A cionatlantista Washington-Brüsszel pátyolt kijevi fasiszta rezsim szénája egyre ziláltabb. Már a Grusevszka-utcában (Majdan) sem biznak az egykori támogatók az új hatalomban, és kezdik firtatgatni a múltjukat-de ami még rosszabb Valcmanékra nézve: kellemetlenségekkel terhes jövőjüket festegetik.Valcman eltűnik a nyilvánosság elől. Alkoholizál. Környezete szerint retteg!És ekkor…mintegy varázsütésre, reménysugár hasitja szét a kijevi cionfasiszta rezsimre telepedett sötétséget. Egy rakéta képében! Tegnap délután. A hónapok óta a polgári légiforgalom által került donbasszi légtérben egy utasszállitó repülőgép repül. Rajta több mint kéttucat AMERIKAI útlevéllel rendelkező utas. És indul egy rakéta, amely a megváltás fénycsóváját húzva maga után, telibe kapja az utaszállitót.

rep3

rep2És mintegy varázsütésre-attól a pillanattól nincs polgárháború Donbasszban, nincs ezernyi lemészárolt civil-köztük majd száznál több gyerek. Nincsenek menekültek, és senki sem beszél közel kilencezer fűbe harapott latorról.Torezről beszél az egész világ. Legalábbis annak nyugati fele. Ami fölött MINDEN KÉTSÉGET KIZÁRÓAN VAGY AZ OROSZOK, VAGY A TERRORISTÁK lőtték le a gépet. De mindenképpen Moszkvában nyomták meg a rakéta gombját. Erről Nyugaton egyre többen vallanak szilárd meggyőződéssel. Mert az oroszok már csak ilyenek! Meg különben is: a donbasszi terroristák is oroszok, akik Donbasszt-ezt az ősi ukrán földet ki akarják tépni Ukrajna Anyácska szent testéből.Valcman hirtelen kijózanodik. Kivakolják gyorsan meggyűrt és viseltes fizimiskáját, és kamerák elé áll! Ezt a hallatlan orosz gaztettet a NATO nem hagyhatja büntetlenül-hörgi.  Avakov főtanácsadója azonnali NATO válaszcsapást inditványoz. Eljött Gázos Julcsa javaslata – “atomot nekik” (mármint minden orosznak!) – megvalósitásának (?)  az ideje!Obama – miközben még a könnyebb darabok a levegőben libegtek – már emlitette: bizonyitékaik vannak az oroszok gaztettére. És hát az a kéttucatnyi AMERIKAI útlevéllel a lelőtt gépen tartózkodó utas! Akik mind meghaltak! Meg gyerekek is utaztak a gépen! Azokat is legyilkolták az oroszok!Már nincs is polgárháború Újoroszországban. Van CSAK egy a nem a szokásos útvonalon repülő, a háborús légteret NEM ELKERÜLŐ lelőtt maláj utasszállitó repülőgép.Miért ott repült? “Ahol a madár sem jár?” Olyan légtérben, amit az ukrán légierő is – ha csak a kényszer rá nem veszi – nagy ivben kerül?Hát ez senkit nem érdekel. Ott repült és kész! Lelőtték? Lelőtték! “Az oroszok lőtték le”!-szól az ELFOGADANDÓ, ÉS TÉNYKÉNT KEZELENDŐ VERDIKT! Nyugaton persze csak-de hát az senkit nem érdekel, hogy mit mondanak Keleten! Mert az “IGAZSÁG AZ MINDIG NYUGATON MONDATIK KI!”(Sanda gondolatoktól indittatva jegyezzük meg: ugyanezen légitársaság gépe néhány hónappal ezelőtt eltűnt! Azóta sincs meg-bár nagy erőkkel keresték – keresik. De kiderült, hogy rossz helyen keresték kezdetben. Mert arrafelé keresték, amerre KELLETT VOLNA HOGY REPÜLJÖN! De kiderült, hogy NEM ARRA REPÜLT! Mert – gyanú szerint a maláj pilóta ÖNHATALMÚLAG ÚTVONALAT VÁLTOZTATOTT! Oszt’ csak úgy eltűnt! A mai napig nyomát sem lelik. Lehet, hogy a Csendes-óceáni orosz hadiflotta hajói…? Mert akkor ez a rejtély is megoldódik! És már csak a bosszú, a megtorlás kell! A gonosz és aljas oroszok ellen. Lőttek azok már le “eltévedt” utasszállitót! Mit kell itt bizonyiték?!)Tegnap délután véget ért Donbasszban valami! Ami ezután kezdődik – az már egy teljesen új történet lesz.A Bal-Rad FIGYELMEZTETI Oroszországot: (igen, vesszük hozzá a bátorságot)MOST KELL HOGY OROSZORSZÁG A SARKÁRA ÁLLJON! VAGY ELVÉSZ!

----------------------------------------------------------------------

2014. július 18.

 

Evo Morales bolíviai elnök reagált a BRICS csúcs bejelentésére, miszerint létrehozták a BRICS "bankját" 100 milliárd dolláros tőkével, és azzal a nem titkolt céllal, hogy segítse a világ országainak az IMF és a Világbanktól való elszakadást. Morales szerint "Elsősorban ez egy új gazdasági eszköz lesz mindazok számára, akiket eddig kizsákmányoltak. Nekem úgy tűnik, hogy végre lehetőségünk lesz elszakadni a gyarmatosítóktól, hogy ne hízlaljuk tovább őket."
Morales itt nem állt meg, szerinte a "A neoliberalizmus teljesen tönkretette és kifosztotta Bolíviát, a gyarmatosítók máshoz se értenek, csak a vesztegetéshez, fenyegetéshez és az ásványkincsek elrablásához." Milyen érdekes összefüggések, hol is halhattunk már ilyent, hogy a neoliberalizmus kifosztott egy országot először rendszerváltásnak álcázva magát, majd kapitalizmusnak?

Emlékeztetőül: A BRICS bank alapító okiratát a héten írták alá Brazíliában, Fortaleza városában. A bank 100 milliárd dollár kezdőtőkével indul. A székhelye Sanghajban lesz.
http://www.hidfo.net/2014/07/18/evo-morales-brics-bankja-megvaltoztatja-del-amerikat

Az igazság hangja Magyarországon, fő fókusz a hazai politika, a külföldi...
HIDFO.NET
  • Rajtad kívül Milan Mitrovic és még további 8 ember kedveli ezt.
  • Kotrovics Kotro Hát a gazdasági ellen pólus alakulgat szép lassan... Nem is tetszik a cionista patkányoknak...
  • Péter Csobán végre, nagyon ideje volt, bár a baj az, hogy ezt a zsidók nem fogják szépen nézni .
  • Milan Mitrovic Gaddafi is akart egy hasonlót....aztán tudjuk mi történt.
  • Péter Csobán Az igazság az, hogy nagyon sokkal tartoznak az indiánoknak de kárpótlás még nem volt, és ők nem az a fajta, akik csak úgy fizetni fognak, mert nem fog maradni semmijük több száz tonna aranyról, ezüstről van szó, tönkre mennének a zsidók rögtön .
  • Michael Zoltan Wittmann "Hát a gazdasági ellen pólus alakulgat szép lassan... Nem is tetszik a cionista patkányoknak..." Csakhogy a jezsuiták ott állnak Dél Amerika mögött is a vatikánnal együtt. Még a pápa is onnan Argentínából származó jezsuita.
    2 órája · Tetszik · 1
  • Kotrovics Kotro Az egész világon ott vannak.... De ha a dollár rogy, a hatalmuk is csökken...
    2 órája · Tetszik · 1
  • Michael Zoltan Wittmann Direkt idézik elő a dollár bukását, készül már az amero helyette, vagy már csak virtuális pénz lesz majd.
    2 órája · Tetszik · 1
  • Kotrovics Kotro Arany rubel lesz... Ez a terv... Arany fedezettel, ami zsizsikéknek már nincs, a dollár mögött meg már rég nincs... Amerika/izrael játszik jó rég óta a virtuális pénzekkel... Ha arany fedezetet kérnek a kereskedelemben, szopni fogják a faszt, lehúzhatják a redőnyt... A církusz szerintem jelenleg ezért is van, hogy megakadályozzák ezt...
    2 órája · Tetszik · 1
  • Michael Zoltan Wittmann Arany rubel lesz gondolom Oroszországban, de ott is meglesz az a "kiválasztott" kör, aki abból hasznot húz.
    2 órája · Tetszik · 1
  • Kotrovics Kotro Nem csak ott lesz... Elvileg Putyin másképp nem kíván kereskedni a nyugati országokkal...., gondolom, így Ukrajnával sem... Semmivel kapcsolatban... Ezért is van most az, hogy külön bankok, külön bankkártya, most külön Internetet akarnak... Stb.... A számítástechnikai tudásuk bőven meg van hozzá nekik (is)... Ebbe a brancsba kapcsolódik Kína, Irán, Szíria, Kórea, India, Dél-Amerikai országok sokasága.... Meg feltételezem a háttérben már folyik pár olajmágnás országgal is a tárgyalás, akik szabadulnának már Izraeltől és az USA-tól...
  • Kotrovics Kotro Ezekben az országokban ez elfogadott fizetési eszköz lesz... A nyugat vagy igazodik, vagy nincs üzlet.... De ha jól rémlik, akkor a csatlakozó országok saját berkeken belül fizethetnek saját valutával is, tehát ők nem lesznek kitéve elvileg az arany rulbelnek... Ha jól rémlik..., ők csak az ellenpólussal kötendő üzleteknél kell ragaszkodniuk az arany rúbelhez... , ha rendesen emlékszem a dolgokra...
  • Michael Zoltan Wittmann Ott a probléma, hogy azt az arany rubelt nem genetikailag fajilag oroszok, hanem majd zsidók bocsájtják ki, vagy ők felügyelik. A zsidó meg akárhogyan is nevezi magát, az zsidó marad.
  • Kotrovics Kotro Zoltán. Tudod, hogy mit műveltem, mikor Putyin leszopta a zsidók faszát a palesztin kérdéssel kapcsolatban! Tartom is a véleményemet, de ha ez a dobása bejön Putyinnak, a szájkosár le fog róla kerülni, és be fogja tudni kussoltatni az orosz zsidó réteget... Szerintem ezért is akarják minden képen kinyírni, meg generálják ellenük a háborút, a gazdasági szankciók tömkelegét, hogy pénzügyileg gyengítsék Oroszországot. Oroszország szegény ország.... Ezt a játékot pedig pénzben játszák... Ha Putyin bírni fogja idegileg, és Oroszországnak van annyi fedezete, hogy ezt a felfordulást túlélje, akár be is jöhet a dolog, na meg persze, ha nem nyírják ki... Mert, ha Oroszország elveszti Putyint, a világ lehúzhatja a rolót.... Én így látom.. Az arany fedezetről annyit, hogy Oroszország nem élte fel a sajátját... Neki van.. És most Dél-Afrikával is tárgyalnak, tehát az Afrikai kontinest is vizsgálgatja Putyin...
  • Michael Zoltan Wittmann A rolót mindenképpen lehúzhatjuk, a zsidóság már annyira beette magát minden országban a fontos pozíciókba.
  • Milan Mitrovic Michael Zoltan Wittmann! Te a kovács Pál barátoddal folyamatosan Putyint valami zsidó imádónak írjátok le és ezért még HAMIS fotókat is szoktatok feltenni. A Kovács Pál még olyanokat is ír, hogy Putyinnak saját rabbija van. :):):) Na ja a zsidózáshoz jól értetek ha Putyinról van szó. :):):) De a kis hülye tudatod miatt leírom neked is.....az orosz politikai életben nem játszanak szerepet a zsidók. A művészeti életben ugyan jelen vannak de ez nem befolyásolja a világpolitikát. Putyin az oligarchákkal pedig felveszi a kesztyűt. Az meg, hogy tárgyal a zsidókkal mint minden politikus nincs jelentősége. Putyin az arab világban is népszerű és hiába becsmérled jelenleg Oroszországban rajta kívűl és a hibái ellenére NINCS MÁS ALTERNATÍVA!
  • Kotrovics Kotro Milan. Nincs igazad. Az orosz felső vezetésben is ott vannak szép számmal, mint ahogy az oligarcháik között is szép számmal szerepelnek. A bankjaikról pedig ne is beszéljünk! Úgyhogy Zoltán iránti zsigeri gyűlöleted nem mehet el odáig, hogy ilyeneket beszélj! Leszel szíves nem elkezdeni a veszekedést? Ha van véleményed, azon kívül, hogy sértegetsz másokat, azt írd le! De a véleményed legyen korrekt és reális!
    1 órája · Tetszik · 1
  • Kotrovics Kotro Ami pedig Putyint illeti, hallani ezt azt, csak engem spéci nem érdekel. De igen is a pöce gödör aljára tette nálam a zsidó fasszopása, amit a palesztin kérdésben nyilatkozott! Úgyhogy hagyjuk azért a nagy Putyin imádatot is! Én kedvelem az öreget, de nálam jelenleg -0-án áll... És nem csak ez volt érdekes nyilatkozata... Úgyhogy...
    1 órája · Tetszik · 1
  • Milan Mitrovic Kotrovics Kotro! Éppen azt tettem. Leírtam a véleményem. Azt is, hogy a "hibái ellenére". Olvashatsz tőlem is bírálatokat Putyinnak kapcsolatban. De. A szemétkedő primitív megnyilvánulást nem szeretem. Sorold fel hány zsidó van a Dumában!!!
  • Kotrovics Kotro Pl. Medvegyev... De én most nem fogok neked névsort írkálni... Te is tudod, csak szórakozol itt... Ne tedd... Ne robbants bloggokat, mert nem mész vele semmire...
    1 órája · Tetszik · 1
  • Michael Zoltan Wittmann Milán: A Nürnbergi zsidó törvények szerint: Az a zsidó, akinek 1 nagyszülője zsidó! Ilyenek pedig biztosan vannak Oroszországi pozíciókban.
  • Kotrovics Kotro És én is zsigerből megutáltam a zsidókat!
    1 órája · Tetszik · 1
  • Kotrovics Kotro Van ezzel valami bajod?
    1 órája · Tetszik · 1
  • Milan Mitrovic Akkor neveket kérek....!!!!
  • Kotrovics Kotro Nem az a zsidó, hanem az, akinek az anyja az....
  • Kotrovics Kotro hiába keresztelkedik ki...
  • Michael Zoltan Wittmann Én a zssidó fajt utáltam meg, nem csak a vallást. Okom van rá hogy "antiszemita" legyek.
  • Milan Mitrovic Neveket kérek!!!!
  • Kotrovics Kotro Pl. Diana is az volt...
  • Kotrovics Kotro Így a két angol trónörökös is az... De hagyjuk...
  • Milan Mitrovic Neveket kérek és nem Diana nevét mert az angol volt.
    1 órája · Tetszik · 1
  • Michael Zoltan Wittmann Ildi! Az a zsidók halachikus törvénye! Mi gójok vagyunk, ráadásul a fehér faj tagjai.
  • Kotrovics Kotro Sőt a trónörökös felesége is az, az anglikán egyház kapkodott, nehogy církusz legyen belőle.. Még az esküvő előtt, de már tök mindegy volt, mert a fiú is zsidó a születésénél fogva...
  • Milan Mitrovic Elég SZÁNALMAS, hogy Diana nevét hozzátok fel amikor a Duma képviselők zsidó származású képviselők neveit kérem.
  • Kotrovics Kotro Ez nem szánalmas, hanem tény, akár tetszik neked, akár nem.
  • Kotrovics Kotro Utána fogok a névsornak nézni, és megadom Neked. De már írtam. Pl. Medvegyev... Úgy látszik ez elkerülte a figyelmed, maradsz a fasszopó kötekedésednél.
  • Michael Zoltan Wittmann http://www.jovonk.info/2013/08/03/brit-kiralyi-csalad-zsidoi
    www.jovonk.info
    Még mindig nagy kérdés az Egyesült Királyságban sok ember számára az, hogy hogya...Továbbiak
  • Milan Mitrovic Majd akkor lesz "TÉNY" ha leírod és bebizonyítod itt az állításod. És linkkel támasztod alá. Nem a brit királyi család érdekel hanem az orosz Duma.:):):) Ha egyáltalán felfogjátok mit kérek ha már vádaskodtok és állítottatok valamit. Vagy fejezzétek be és maradjatok a valódi TÉNYEKNÉL!
  • Kotrovics Kotro De Milán, ha valamennyire ki akarsz hozni a béke tűrésből, bevéshetek neked ide valamit, amitől menten vonyítani fogsz még holnap is... Aztán magyarázhatsz... De nem akarok lejárató kampányt folytatni Putyin ellen, úgyhogy inkább lapozz...
  • Milan Mitrovic Nem sikerül a bizonyítás?  Naháááát. :):):) Bazd meg SZÁNALMASAK VAGYTOK!
  • Kotrovics Kotro Milan Mitrovics. Majd akkor nem lesz tény, ha te pedig az ellenkezőjét bizonyítod. És kopj le rólam, ne élj vissza azzal, hogy Gabyt kedvelem, mert elvesztem a türelmem veled szemben, és úgy elküldelek a halál faszára, ahogy még nem voltál az utóbbi időben! Úgyhogy velem ne szívózzál, mert szar napod lesz!
    1 órája · Tetszik · 1
  • Kotrovics Kotro Bazd meg te te paraszt az anyádat! Ha már kihoztad belőlem!
    1 órája · Tetszik · 1
  • Kotrovics Kotro És takarodj a picsába a beszélgetésünkből!
    1 órája · Tetszik · 1
  • Milan Mitrovic Jól mondom kis köcsög provokátorok vagytok!:)
  • Kotrovics Kotro És mi a fasz van Medvegyevvel? Bizonyítottad köcsög az állításom hamisságát? Vagy csak a pofád jártatod?
  • Kotrovics Kotro Anyád a provokátor, fasszopó kis senkiházi, aki a világra szart...
    1 órája · Tetszik · 1
  • Milan Mitrovic Minden cikkem mellé linket teszek és alátámasztom mindig amit ide hírként beteszek. Ezt várom mástól is. Ha állítasz valamit azt megalapozottan tedd! Ami pedig a stílusodat illeti.....rosszul sült el az éjszakai seggbe baszásod?
  • Péter Csobán Csak annyit tennék hozzá, hogy a dunából nem halásztak ki zsidót anno .
    1 órája · Tetszik · 1
  • Péter Csobán pedig még kukacot is használtak 
    1 órája · Tetszik · 2
  • Kotrovics Kotro És anyád meg volt veled elégedve takony? Miért az én éjszakai baszásommal foglalkozol? Kérdezd meg anyádnak, hogy jól esett-e neki a seggbe baszásod, tahó! biztos nem, mert akkor repetáznál nála, és nem itt fosnád a szót!
    1 órája · Tetszik · 1
  • Péter Csobán srácok, miért kell ócsárolni egymást ???
    Tök baromság, a hírek többsége elő készitett dolog ezt mind tudjuk, de annyit tudok, ha annyira nyirták a zsidókat, hogy a pöcsömbe él még egy is ??
    1 órája · Tetszik · 1
  • Milan Mitrovic Na ha jól megmondtad a magadét....akkor szólj anyádnak, hogy kenje be a farodat mert rosszul sült el az éjszakai hu8ncutkodásod.
  • Kuti Karoly MEDVEDEV NEM ZSIDO !! ES A DUMABAN MEG 10% ZSIDO SINCS MINT A ROHADEK MAGYARORSZAGIBAN.....ES PUTYIN AZOKAT IS CSAK CSALINAK HAGYTA MEG
    1 órája · Tetszik · 1
  • Kuti Karoly PONTOSABBAN 9 ZSIDO VAN AZ OROSZ DUMABAN
  • Milan Mitrovic Károly! A bolsevik rendszer zsidóiról tudok. Oroszországban de a világban is Putyin volt az egyetlen aki az orosz zsidó oligarchákhoz hozzá mert nyúlni és börtönbe küldte őket vagy nemzetközi elfogatóparancsot adott ki ellenük. kérdésem. Melyik másik ország merte ezt megtenni?
  • Kotrovics Kotro Jól van köcsög! Látom pina vagy faszhiányod van! Na léptek, mert nem szeretem az ilyen kis köcsögökkel folytatott parttalan vitát! Jógázd le magad öcsi, vagy dugd a felesleges faszodat a 220-ba, az majd leápol, és lenyugszol végleg! De Putyint is leszophatod, ha megengedi neked! Vagy a zsidó nagyfőnököt is, obamakit is, ahogy tetszik! Na, húzz a halál faszára öcsi, mert únlak... Szóljatok srácok, ha lekopott ez a barom, és akkor majd még beszélgetünk.
    1 órája · Tetszik · 1
  • Péter Csobán ez találó obamaki 
    1 órája · Tetszik · 1
  • Kotrovics Kotro Medvegyeb egyébként zsidó Károly, de ne legyen vele gondod. Én kedvelem a szürke eminenciást...
    1 órája · Tetszik · 1
  • Kotrovics Kotro Mint mondtam, nem akarok lejárató kampányt indítani... Én is linkelhetek, csak akkor abból gondok lesznek... Hagyjuk inkább a témát! Aki szereti a zsidókat, szereti a cionizmust, az szopjon le egy batyu metszett faszt, és kész. Én hányok tőle, tök mindegy melyik országot rohasztják éppen szét. Jelenleg Oroszország van napirenden. Ennyi.. Na pá, mert ebből a fosásból már tényleg elegem van.
  • Michael Zoltan Wittmann Kovács Pál: Wikipédia:
    Vladimir Volfovich Zhirinovsky (Russian: Влади́мир Во́льфович Жирино́вский), born Vladimir Volfovich Eidelstein (Russian: Влади́мир Во́льфович Эйдельште́йн) on 25 April 1946, is a Russian politician and political activist. He is a colonel in the Russian Army, founder and the leader of the Liberal Democratic Party of Russia (LDPR), a member of the Parliamentary Assembly of the Council of Europe[1][2][3][4] and was twice, in 2000 and in 2004, elected deputy speaker of the Duma.[2]
  • Milan Mitrovic Michael Zoltan Wittmann! A másik IQ alacsony. Zhirinovsky nagymamája volt csak zsidó származású de maga Zhirinovsky már nem a zsidó vallást vette fel. De ettől független nagyobb hazafi mint te aki csak a hozzászólásaid alacsony színvonalát tudod produkálni.
  • Michael Zoltan Wittmann Milán: A Nürnbergi zsidó törvények szerint, az a zsidó, akinek 1 nagyszülője zsidó. Én nem a vallást, hanem a fajt nézem a zsidóknál!
  • Michael Zoltan Wittmann http://en.wikipedia.org/wiki/State_Duma
    State Duma - Wikipedia, the free encyclopedia
    en.wikipedia.org
    en.wikipedia.org
    The State Duma (Russian: Госуда́рственная ду́ма (Gosudarstvennaya Duma), common ...Továbbiak
  • Michael Zoltan Wittmann Political groups United Russia (238) Communist Party (92) A Just Russia (64) LDPR (56)
    A jelenlegi pártok közül a komcsiknak 92 emberük van a dumában
    ezek szinte mind zsidók
  • Milan Mitrovic Michael Zoltan Wittmann! Amikor még "Radikális Magyar" néven írtad a baromságaidat már akkor leírtam neked. Sem a fasizmust sem a bolsevizmust nem fogadom el. Nem pártokban és nem a felsőbbrendű fajban hiszek hanem az IGAZSÁGBAN. Pártok engem nem érdekelnek hanem nemzetben gondolkodom független attól, hogy ki jobb vagy baloldali. Nem vagyok arab vagy más népek ellensége. Gyűlölöm Izraelt a politikája miatt (mert amit csinálnak az is fasizmus) de csak azért mert valaki zsidó vagy volt a rokonai között zsidó nem ez alapján ítélkezem felette. Az embert mindig a tettei határozzák meg. Persze biztosan ez neked magas.
  • Michael Zoltan Wittmann Németországban mikor volt fasizmus? Talán nemzeti szocializmus. Mussolini volt fasiszta.
  • Michael Zoltan Wittmann A zsidó az legtöbb esetben zsidó, így vagy úgy de kibukik belőle.
  • Michael Zoltan Wittmannhttp://www.zsido.com/.../_Putyin_tamogatja_Izrael.../10/4168
    zsido.com
    Csütörtökön Vladimir Putyin orosz elnök találkozott egy rabbi küldöttséggel, ame...Továbbiak
  • Michael Zoltan Wittmannhttp://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/182754...
    www.israelnationalnews.com
    Warm meeting between delegation of rabbis, led by Sephardic Chief Rabbi Yitzhak Yosef, and Russian leader.
  • Milan Mitrovic Ha nem tévedek ez egy zsidó lap. Sajátosan írja le a találkozót. Viszont ha ez így lenne akkor már a cion média ezerrel írt volna róla. Nem is olyan régen a palesztinok aláírásgyűjtésbe kezdtek, hogy a palesztin állam tartozzon Oroszország fennhatósága alá. Egy zsidó lap vagy blogból kiráncigáltad ezt a cikket "bizonyítékként". 
  • Michael Zoltan Wittmann Kovács Pál: "A világon mindenhol szerepel a hír
    angolul , németül"
  • Milan Mitrovic Michael Zoltan Wittmann! Megmondtam neked, hogy mások üzeneteit NE TOLMÁCSOLD NEKEM! A másik. Olvasom az angol, arab, francia, szer, és orosz híreket. Ez a hír semmi médiavisszhangot nem kapott.
  • Michael Zoltan Wittmann http://defenceforumindia.com/.../62080-putin-i-support...
    defenceforumindia.com
    Russian President Vladimir Putin on Wednesday met with a delegation of rabbis, l...Továbbiak
  • Milan Mitrovic Szintén egy blog. :):):) Nem ismert hírforrás.
  • Milan Mitrovic Azért ismerem azokat a hírforrásokat amelyek megbízhatóak. A Kovács Pál és a te általad feltett híreket SOHASEM VETTEM KOMOLYAN.
  • Michael Zoltan Wittmannhttp://world.einnews.com/article__detail/213251817...
    world.einnews.com
    The most comprehensive geo-political news service available on the Internet, covering over 263 countries and regions, all U.S. States and Industries.
  • Milan Mitrovic Most meg a MAZSIHISZ oldaláról szedtél le anyagot. Nem érdekel. Beszéld meg a Kovács Pál barátoddal a zsidó ügyeket! Ha már ennyire érdekel benneteket a "kultúrájuk".
  • Vajnai Mária Magdaléna

Aktuális linkek

Illuminati 2013. – A sátán zsinagógája (kb. 18 perc)...

Továbbiak
Az Illuminati Új Világrendje egyre sebesebben és rendületlenül épül és ezt ma már nem is titkolják. Félelemre azonban semmi ok, hiszen ez Sátán utolsó, kétsé...
YOUTUBE.COM

A BalRad írását meg tudom erősíteni. Eddig nem mertem betenni azokat az orosz cikkeket ami ezt alátámasztja. Tegnap óta folyamatosan azon gondolkodtam, hogy esetleg nem lehet igaz és összezavarhatja az embereket. Több orosz cikk volt és beszámoló azoktól is akik a helyszínen vizsgálták a roncsot és az áldozatokat. A hírt tehát megerősítem én is.
Megálljon-e a józan ész most?-vagy csak legyintsünk?!

A Bal-Rad olvasóit figyelmeztetjük: ezért a hirért nem tudunk jótállni. Abban is biztosak vagyunk, hogy csak növelni fogja a fejekben a zűrzavart – ami a maláj gép lelövése körül kialakult – DE…!
Az alábbi hirt Igor Sztrelkov a cikk felküldésééig nem cáfolta. (Legalábbis mi ilyenre nem bukkantunk!)
A http://novorossiya.name/ oldalról:
Igor Sztrelkov: “A Boing 777 utasai már a baleset előtt halottak voltak!”
A DNR területére lezuhant maláj utsszállitó valamennyi utasa már a gépet ért katasztrófa előtt néhány napja halottak voltak! – irja Igor Sztrelkov Vkontakte oldalán.
Megjegyzi ugyanakkor, hoghy nem bizik ennek az információnak az orvosszakértői megerősitésében!
https://balrad.wordpress.com/2014/07/18/megalljon-e-a-jozan-esz-most-vagy-csak-legyintsunk/

.........................................................................................

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu