Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

http://intellihub.com/2013/07/09/studies-prove-that-these-drugs-make-your-brain-stop-working/

 

Tanulmányok bizonyítják, hogy ezek a gyógyszerek, hogy az agyad leáll
Print Friendly
Gyógyszerek általában vett a különböző közös egészségügyi körülmények negatívan befolyásolja az agy, ami hosszú távon a kognitív károsodás. Ezek a gyógyszerek, az úgynevezett antikolinerg szerek, blokk acetilkolin, egy idegrendszer neurotransmitter.See a teljes lista itt.
Fotó: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Világ Igazság TV
július 9., 2013

Ezek között olyan közös over-the-counter márkák, mint Benadryl, Dramamine, Excedrin PM, Nytol, Sominex, Tylenol PM és Unisom.

Más antikolinerg gyógyszerek, mint például a Paxil, Detrol, Demerol és Elavil is csak receptre kapható.

Physorg jelentések:

"A kutatók ... végzett hatéves megfigyeléses vizsgálat, értékelése 1652 Indianapolis terület afro-amerikaiak több mint 70 év, akik normális kognitív funkciók a tanulmány kezdődött ..." [A] aking egy antikolinerg jelentősen növelte az egyén kialakulásának kockázata enyhe kognitív zavar és hogy két ilyen gyógyszer megduplázódott ezt a kockázatot. "

 Sok view over-the-counter (OTC) gyógyszerek ugyanolyan biztonságos, mert nem kell recept. Nos, semmi sem áll távolabb az igazságtól.

Tény, hogy sok OTC gyógyszerek előzőleg gondosan ellenőrizni vényköteles gyógyszereket. Sokan nem tudják, hogy míg én az egyetemen az 1970-es, dolgoztam egy teljes munkaidős gyógyszertár gyakornok, és segített eladni gyógyszerek a betegek egész nap.

Motrin volt az első nem-szalicilát kapható NSAID. Most ez egy népszerű OTC ibuprofen lehetőség. Hasonlóképpen, a fekélyellenes gyógyszerek, mint Tagamet, Zantec és Prilosec használni kell gondosan ellenőrizni. Most már mind könnyen vásárolt egy kisebb "OTC erő", amely közel megduplázza a száma tabletták szükséges egyenlő a recept adagot.


Csak azért, mert a gyógyszer orvosi rendelvény nélkül kapható nem azt, hogy ez kevésbé veszélyes. Még mindig olyan vegyi anyag, amely semmilyen módon, alakja, vagy formája kezeli az oka a problémának, és vezethet szövődmények, amelyek különösen veszélyes, ha nem öl, akkor vagy valaki, akit szeretsz.

Tehát ez egyértelműen fontos információ, amely segíthet, vagy valaki szeret csökkenti a kockázatot a demencia, ahogy öregszünk. Megállapításai alapján a tanulmány, azt javasoljuk, hogy a nyugdíjasok különösen elkerülése antikolinerg szerek, mint Benadryl (általános az difenhidramin), amely egy mindent átható, és általánosan használt szinte az összes OTC alvó pills.Researchers továbbra is tanulmányozza a kérdést látni, hogy antikolinerg okozta kognitív károsodás visszafordítható, de ne tartsa vissza a lélegzetét.Elkerülése valóban a legjobb megoldás. Milyen antikolinerg gyógyszerek?antikolinerg gyógyszerek gátolják a idegrendszer neurotranszmitter acetilkolin nevű. Szenvedő Alzheimer-kór általában jelentős hiány acetylcholine.Anticholinergic gyógyszerek állnak rendelkezésre mind over-the-counter és vényköteles, mint gyógyszereket használják a különböző tünetek ezt a hatást. Példák közé éjszakai fájdalomcsillapítók, antihisztaminok, és egyéb altató, mint például:

Excedrin PM

Tylenol PM

Nytol

Sominex

Unisom

Benadryl

Dramamine

Vényköteles gyógyszerek antikolinerg hatások közé tartozik bizonyos antidepresszánsok, gyógyszerek ellenőrzésére inkontinencia és bizonyos kábító fájdalomcsillapítók.

Példák a vényköteles meds ezekben a kategóriákban a következők:

Paxil

Detrol

Demerol

Elavil

A különleges Megjegyzés aszpartám reaktorok

Sok a gyógyszer az itt felsorolt, valamint egy hosszú listát a további alapelvek, difenhidramin tartalmaznak. Ennek egyik fontos Mellékesen jegyzem meg, meg kell, hogy vigyázz, hogy rágótabletta, gyorsan széteső tablettákat tartalmazó difenhidramint lehet édesített aszpartám.

Ha a genetikai betegség fenilketonúria (PKU), meg kell különösen óvatosnak kell lennie, hogy elkerülje az ilyen típusú gyógyszerek és minden egyéb aszpartám édesített ételek és italok elkerülése érdekében mentális retardáció.

De sok más ember is szenved káros egészségügyi hatások aszpartám, így tudnia kell, hogy ez egy újabb potenciális forrása a mérgező édesítőszer.

Antikolinerg szerek Növeli demencia az idősek

Már korábban írt az egészségügyi veszélyei sok ilyen egyes szerek. Paxil, például, egy addiktív antidepresszáns, hogy a jól ismert, hogy növeli az öngyilkosság veszélye a gyermekek és a tizenévesek. Az is ismert, hogy növeli az erőszakos viselkedést.

Benadryl és Sominex korábban találtak hallucinációkat okozhat az idősek, és számos, a gyógyszer a listán is elősegítik fogszuvasodás.

A vizsgálat eredményei azt mutatják, hogy a drogok antikolinerg hatások egy újabb darab a puzzle, amely megmagyarázza a hirtelen növekedése dementia és a kognitív hanyatlás.

Szerint a University of Michigan, demencia sztrájk mintegy 50 százaléka, akik elérik a 85 éves korában. Azok közül, mintegy 60 százalék megy tovább, hogy fejlesszék az Alzheimer-kór.

Ebben a vizsgálatban a kutatók nyomon a bevitt antikolinerg gyógyszerek és ellenőrizni a kognitív képességek az 1652 afro-amerikai nyugdíjasok, 70 éves és idősebb, hat éve. Minden résztvevő volt normális kognitív funkciók, a kezdetektől fogva a tanulmány.

Ötvenhárom százaléka a résztvevők használt "lehetséges antikolinerg", és 11 százalék használt "végleges antikolinerg" gyógyszer.


Azt találták, hogy azok, akik kábítószer minősül "határozott antikolinerg" volt, négyszer nagyobb gyakorisággal a kognitív károsodás.

Azok, akik nem voltak hordozó az adott gén APOE ε4 allél, a kockázat több mint hétszer nagyobb. (Az ApoE gén ε4 ismert, hogy befolyásolják számos neurológiai betegségek, és tartják egy magas kockázati tényező az Alzheimer-kór.)

Figyelembe két ilyen gyógyszer tovább növelte a kognitív károsodás kockázatát.

PhysOrg jelentések:

"Egyszerűen fogalmazva, azt megerősítette, hogy antikolinerg, valami olyan látszólag ártalmatlan, mint a gyógyszert nem tudja, hogy kap egy jó éjszakai alvás, vagy a tengeri betegség okozhat, vagy súlyosbíthatja a kognitív károsodás, különösen a hosszú távú enyhe kognitív zavar, amely magában foglalja a fokozatos emlékezetvesztés.

Mint gerontológus elmondanom Wishard Healthy Aging Brain Center betegek nem, hogy ezeket a gyógyszereket, és arra biztatom az idősebb felnőttek, hogy beszéljen az orvosával arról, minden és mindenki a gyógyszert vesznek, "mondta Malaz Boustani, MD, IU School of Medicine egyetemi docens az orvostudomány, Regenstrief Intézet kutató és NE Center for Aging Research központ tudós. "

Még több oka, hogy az árok Sleep Meds

2008-ban, az amerikaiak töltött több mint 56 millió felírt altatók és töltött több mint $ 600 millió over-the-counter altató. De antikolinerg gyógyszerek aludni különösen is okoz sokkal többet árt, mint, különösen a hosszú távú, anélkül, hogy bármilyen előnyt egyáltalán.

Egy friss cikk, CBC News jelentette, hogy a US Food and Drug Administration már adatokat 15 éve, amely azt mutatja, hogy az over-the-counter altató, mint a Tylenol PM és Excedrin PM nem nyújt jelentős előnyt a betegek számára.

Nincs magyarázat, hogy miért az FDA volt 15 évig, hogy értékelje az ipar kutatási, hanem arra, végső soron  "az adatok azt mutatják, a kombinált termékek statisztikailag jobb, mint a placebo, de nem sokkal,"  CBC News számolt be.

Azt hiszem, lehet krétával fel, mint egy újabb példa arra, hogy élénk ipari kutatás gyakran összege alig több, mint a vállalati kívánságait és jó PR takarmány.

Egy másik elemzés altató tanulmányok 2007 (által finanszírozott a National Institutes of Health) úgy találta, hogy altatót, mint Ambien, Lunesta és Sonata csökkentette az átlagos idő, hogy menjen aludni alig 13 perc alatt, mint a hamis tabletták - aligha jelentős javulást .

Mégis, a résztvevők azt hitték aludt tovább, akár egy óra alatt, ha figyelembe a tablettákat.

Ez valójában egy jele nevezett állapot anterográd amnézia, ami baj formáló emlékek. Amikor az emberek felébred miután altatót, akkor is, sőt, csak elfelejtik, hogy nem tudott aludni!

Ön lenne sokkal jobb teszed a pénzt felé hiteles megoldást, hogy segítsen aludni, mint altatók, mivel ez most már világos, hogy a következő lépés, hogy semmit, hogy segítsen aludni - sőt, lehet, hogy valójában megnehezíti, hogy kap egy jó éjszakai pihenés természetesen -, és jelentősen növeli a kockázatot a demencia.

Altatót nem biztonságos megoldás álmatlan éjszakák

Kérjük, megérti, hogy igénybe aludni gyógyszer kockázatos vállalkozás, és hogy ezek a tabletták nem foglalkozik a mögöttes oka annak, hogy most miután alvászavar az első helyen.

Amellett, hogy a hosszú távú problémákat már említettük, vannak más komoly, nem is beszélve bizarr, kockázatokat.

Kezdetnek, ezek a tabletták a hírhedt, hogy addiktív, ami azt jelenti, hogy ha szeretné, hogy hagyja abba őket, akkor valószínűleg szenved elvonási tünetek, hogy lehet rosszabb, mint a kezdeti álmatlanság. Egyesek, mint például a Ambien, akkor is kevésbé hatékony, ha vett több mint két hét, ami azt jelenti, akkor találja magát szüksége egyre nagyobb adagokat.

Ambien is, hogy szeretne enni, miközben alszol -, és nem azt értem, sunyi le, hogy megragad egy darab gyümölcsöt. Az alvás evés lehetnek bizarr ételek, mint a vajas cigaretta, só szendvicseket, és a nyers szalonna.

Altatók, és újra Ambien különösen is ismert, hogy növeli a kockázata, hogy egy közlekedési baleset. Ambien tulajdonképpen közé tartozik az első 10 talált kábítószereket a bloodstreams károsodott vezetők, egyesek szerint az állami toxikológiai labs.

Az idősek körében, a altatók fokozhatja az éjszakai esik és a sérülések, és bárki, aki elviszi őket előfordulhat felébrednek álmosság, ha a hatását a gyógyszer még nem múlt el még.

Te sokkal jobbat találni biztonságos és természetes megoldásokat, amelyek valóban mögöttes okainak a álmatlan éjszakák, nem csak fedezi fel a kapott tüneteket.

Hogyan lehet egy jó éjszakai alvás nélkül veszélyes gyógyszerek

Ha nem alvászavar, kérem, ne hagyja figyelmen kívül a problémát, vagy egyszerűen csak várni, hogy menjen el. Minőségi alvás ugyanolyan fontos, mint a szükség van az élelmiszer-, víz-, és a tiszta levegő -, és nagyon egyszerű módszer, hogy segítsen, hogy a tiéd.

Kérjük, olvassa el a teljes alvás útmutató  33 titok, hogy egy jó éjszakai  alvás az én teljes készlet javaslatokat, de a start, hogy biztosan van a rendszeres testmozgás.

A Stanford University Medical School tanulmány megállapította, hogy a 16 hét után a mérsékelt intenzitású edzésprogram alanyok képesek elaludni körülbelül 15 perccel korábban, és aludni körülbelül 45 perccel hosszabb éjszaka.Azonban nem gyakorolják túl közel a lefekvés előtt, vagy talán ébren.

A stressz egy másik fő oka annak, hogy az emberek alvászavar, ezért azt javaslom, hogy kezd a szél le a napot, legalább egy órával a lefekvés előtt (de inkább kettő vagy több).

Nyugtató tevékenységek, mint a naplózást, meditál, kortyolgatva gyógytea, mosás arcod, az Emotional Freedom Techniques (EFT), vagy egy könyvet olvas is megnyugtatni az elméd, és segít lazításra. Fontos, hogy a telefon, e-mail, és a televízió minden ki ez idő alatt.

Győződjön meg róla, alvási környezet kényelmes és elősegíti aludni.

Ez magában foglalja a hőmérséklet hűvös, hozzátéve, néhány fehér zaj, ha szükség van rá, és gondoskodjanak arról, a szoba koromfekete. Ha van még a legapróbb kis fény a szobában is megzavarhatja a cirkadián ritmust, és a tobozmirigy melatonin termelését és a szerotonin. Ezért én nagyon ajánlom hozzá room sötétedő drapériát a hálószoba, vagy ha ez nem lehetséges, visel szem maszk, hogy blokkolja ki minden szórt fény.

Ismét, követve a  33 Titkok a jó éjszakai alvás , a legtöbb ember lesz képes elaludni és aludni. Azonban, amikor az alvás különösen nehéz, ez a nyolc természetes jogorvoslati is segít, és sokkal biztonságosabb, mint a altatók bármilyen.

Forrás:  mercola.com

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu