Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

http://astronumerics.com/Shopping/Astrocartography/acgkdesc.html

Astro * Carto * Graphy ® Map KitJim Lewis

Astro * Carto * Graphy Térkép: Barack ObamaEz az eredeti számítógéppel rajzolt térkép a világ magyarázó kiadvány, amely forradalmasította a területi asztrológia a 1970-es évek elején.Készítette: Jim Lewis, mint egy eszköz az érdeklődő hallgatók az asztrológia, és végrehajtotta a számítógépen Astro Numerikus szolgáltatás, ACG térképeket állítottak elő több százezer ember szerte a világon.

A térkép egy olyan vetülete a születési chart-ra egy világtérképet, amely lehetővé teszi, hogy egy pillanat alatt, ahol a bolygók szögletes pillanatában a születés. Minden térkép külön készült a pontos születés pillanatában. A kiadvány lehetővé teszi, hogy elemezze az egyes sorok jelentését, vagy azok kombinációja vonalak bármely földrajzi helyen.

AstroCartoGraphy térkép készletek hogy a technika területi asztrológia közvetlenül az egyén számára. Bár semmi sem helyettesítheti egy képzett asztrológus, ezeket a térképeket ne engedje, hogy megértsék az alapjait a területi helyzet és területek feltérképezésére a világ magukat.

Bár AstroCartoGraphy szült sok utánzat, ezek a készletek által tervezett Jim Lewis megtartani sok kiemelkedő jellemzői:

  • Részletes színes térkép a világ (11x17 ") azt mutatja, országhatárokat, nagyobb városok, és pontos skálán szélességi és hosszúsági fok.
  • Minden vonal mentén szépen felcímkézett alsó és felső határok, a túlzsúfoltság elkerülése földrajzi jellemzők a nehezen olvasható címkéket.
  • Térképek rendszeresen védi a lehajtható fedél, vagy lehet az élettartam rétegelt védelmet.
  • Külön lista tartalmazza szélességi készlet lehetővé teszi, hogy vizsgálja meg fontos szélességi külön atlaszt, illetve a közúti térképeket.
  • Minden AstroCartoGraphy térképeket rajzolt emelkedő és leszármazottai vonalak jelzi az igazi emelkedő és beállítási helyzetében a bolygók, ellentétben sok térképeket használ szintetikus bolygó helyzetét.

Astro * Carto * Graphy Könyv
Az Astro * Carto * Graphy vége Jim Lewis, mely része minden készlet megmagyarázza, hogy miért Astro * Carto * Graphy működik, és hogyan épül azonos asztrológiai elvek fogadta el asztrológusok a világ minden tájáról. A könyv is ad értelmezései értelmében minden 40 sor, amit lehet találni a térképen, valamint az összes kombinációja két bolygó.

A könyv is elérhető spanyolul. Egyszerűen ellenőrizze ezt a díjmentes lehetőséget, ha az értelmezéseket és utasításokat könnyebb lenne olvasni spanyolul.

Astro * Carto * Graphy Térkép Kit Barack Obama

Chicago, IL: Jupiter Midheaven (JU MH) - "Itt van az egyik legjobb hely, hogy - vannak olyan könnyű találkozók figyelemre méltó, gazdag és hatalmas emberek, és akkor inkább a munkahelyi helyzetekben, és általában nő társadalmi, üzleti és személyi állapotát növekedése. Te mutat igazi gondoskodás másoknak, hogy be is közhivatal, megtalálni a társadalom által támogatott, vagy az a segítő foglalkozások .... "

Washington, DC: V imális Coeli (IC SU) - "Ezek nagyon kedvező helyen, és semmilyen V vonal büszkeség, hiúság és a vágy, hogy cselekvési igény, hogy legyen ura a saját sorsának, saját maga főnöke lenni, és hogy a dolgok történni. Humor, vezetői és remény hangsúlyos, akkor beszélni zárkózott, magától értetődőnek a hatóság és dolgozzon ki egy tervet az élet. A körülmények folyamatosan követelik a hűség, szeretet, bőségével és extraverzió rád. "

Bagdad, Irak: Mars növekvő (ASC MA) - "You get teljes egészében részt abban, amit csinálsz, de van egy olyan eleme, önálló dislke itt, és a tendencia, hogy tegye önmagát a durva, nehéz és kihívást jelentő helyzeteket a Nyugat ... sorban a legjobb, és az élet ritkán unalmas szerint ezen a vonalon. " (A szerkesztő megjegyzése: John McCain szenátor is van egy Mars vonalon keresztül Irakba. Jim Lewis megjegyzi 1 cikket írt 1978-ban hat, hogy az elmúlt hét elnökök abban az időben volt egy Mars vonal olyan országokban, ahol az USA-ban részt vett a konfliktusokat.)

Nézd meg Barack Obama Astro * Carto * Graphy térkép.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu