Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

network.hu

 Az egészség mindennél fontosabb…
Szeretne többet megtudni saját és családtagjai egészségi állapotáról?  Szeretné megtudni, hogyan tudna családja egészségesebben táplálkozni és kiegyensúlyozottabb életvitelhez jutni?

Természetes gyógymódot keres betegségére? Kérdései vannak gyermeke egészségével, táplálkozásával, viselkedésével kapcsolatban? Mindezekre a kérdéseire kellemes és nyugodt körülmények között kaphat választ a Hotel Caramell Egészséges Család Hétvégéjén.

A hétvégi programot Vadai Mónika, okleveles természetgyógyász, orvosi gyógynövény szakértő és nemzetközi előadó vezeti. Az előadásokon értékes információkat szerezhetnek táplálkozásról és étkezési szokásokról. Az egyéni konzultációk során pedig tiszta képet kapnak egészségi állapotukról és megoldást arra, hogy természetes módszerek segítségével, hogyan állítható vissza az egyensúly a szervezetben.
A hétvégén elsajátított mély relaxációs módszerekkel helyreállíthatjuk nemcsak a test, de az érzelmek, a szellem és a lélek egyensúlyát is.

PROGRAM
Március 11. péntek:
Érkezés
Március 12. szombat:
Érkezés
16.00 – 17.00: Bemutatkozás, ismerkedés és időpont egyeztetés az írisz diagnosztikai konzultációkra

Március 13. vasárnap:
10.00 – 11.00 Szülők ellazulása - légzés és mély relaxációs gyakorlatok
10.00 – 11.00: Animációs program a gyermekek számára

Írisz diagnosztika (fél óra): A szemek tükrözik a szervezet örökölt erős és gyenge pontjait és a szöveti gyengülést, amit magunknak okoztunk étrendünkkel és az életmódunkkal. Szemeink személyiség típusunkat és érzelmeinket is tükrözik. A konzultáció tartalmazza a szem teljeskörű elemzését, az egészségi állapot felvázolását és a fotókat.

Gyermek írisz diagnosztika (fél óra): a kisebbeknek játékosan próbáljuk elkészíteni a szem-fotóit. Nagyon érdekes összehasonlítani a gyermekek szemét a szülők szemével és felismerni a genetikai hasonlóságokat.
16.00 – 17.00: Család egészség és táplálkozás előadás I. -  az előadás alatt egészséges uzsonnát és gyógyteákat szolgálunk fel.
16.00 – 17.00: Animációs program a gyermekek számára

Március 14 - hétfő:

10.00 – 11.00 Szülők ellazulása - légzés és mély relaxációs gyakorlatok
10.00 – 11.00: Animációs program a gyermekek számára
16.00 – 17.00: Család egészség és táplálkozás előadás II. - az előadás alatt egészséges uzsonnát és gyógyteákat szolgálunk fel.
16.00 – 17.00: Animációs program a gyermekek számára

Fakultatív programok napközben:
- Állapotfelmérés, életmód és wellness konzultációk (1 óra – 9000Ft):
Felmérjük múltbeli és jelenlegi egészségi állapotát, azután részletes életviteli és táplálkozási tanácsokat adunk Önnek illetve gyógynövény kiegészítőket javasolunk. Abban segítünk, hogy a test, az érzelmek, a szellem és a lélek egyensúlya helyreálljon. Nem a tüneteket, hanem az egész embert kezeljük.

- Gyermek és baba konzultációk (fél óra – 5000Ft): Vadai Mónika szakterülete a gyermek egészség és a táplálkozás, ezért ha bármilyen aggodalma vagy kérdése van gyermeke egészségével kapcsolatban, kérjük forduljon hozzá egyéni konzultáció keretében.

Március 15. kedd: Haza indulás

Ellátás:
4 éjszaka szállás kétágyas szobában
bőséges büféreggeli, büfévacsora, és gratis menüválasztásos wellness ebéd (nemzetközi és hazai ízek, látványkonyha ajánlat), délutáni sütemény, üdvözlőital 
wellness részleg (beltéri medence, élményfürdő, finn szauna, infraszauna, török gőzfürdő aromaterápiával, tepidárium színterápiával, sóbarlang) 
fitneszterem cardiogépekkel, és erőgéppel 
wellnessprogram: fitnesz- és keleti mozgásos gyakorlatok (szállodai animációs program keretében, heti 5 napon) 
fürdőköpeny, szobaszéf, kamerával megfigyelt parkoló, transzfer a gyógyfürdő és a szálloda között, ingyenes internet a lobbyban

Árak fejenként
3 éj 58.500 Ft kétágyas szobában
4 éj 66.900 Ft kétágyas szobában

Gyermekár (0-2):
ingyenes, (2-14, szülővel egy szobában): 50 % kedvezmény
Érvényes: 2011. március 11-15.

http://www.anyagyermek.hu/events_natural_health.html
http://www.hotelcaramell.hu/en/offers/special-offers/133-egeszseges-csalad-hetvege

Címkék: baba család egészség irisz diagnosztika mama természetgyógyész wellness

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu