10 tojas,10 kanalcukor , 4 kanal viz,14 kanal liszt,1 kg eper ,az eper sziruphoz 150 gr cukor ,500 ml tejszin hab ,a tepsi kikeneshez olaj es liszt.
keszites; atojas feherjet 4 kanal vizzel a cukorral kemeny habba verjuk,kozbe a tojas sargajat csipet soval habosra kavarom hoza a kemeny tojas feherjehez ,ahova adom a lisztet ,ovatosan osze keverjuk ugy hogy a hab ne torjon osze .a kikent tepsibe ontjuk ki sutjuk kihules utan kette vagjuk.
Eper szirup;az aprob eretteb epreket vilaval jol oszetorom hozza a cukrot es egy vastag eper szirupot nyerunk amit ra kenunk az also lapra ,mejre a tejszin felvert hab felet kenem ,ra a masik lappot mejet szinten tejszinel kenem tetszes szerint diszitem;ha tob eprem van akkor az also lapra a tejszines kremre lehet vekony szeletekre vagot epret teni igy meg finomab nagyon finom konnyu sutemeny .
A felhasználói élmény fokozása érdekében már mi is használunk cookie-kat a Network.hu oldalon.
Az oldal használatával beleegyezel a cookie-k alkalmazásába. További információ: itt.
Kommentáld!