Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

network.hu

 network.hu

 network.hu

 augusztus 6.

A SZERETET ÜDVÖZÍT

"Az idvesség a mi Istenünké, aki a királyi székben ül, és a Bárányé!" Jelenések 7,10 Péter apostol így mondja: "Elérvén hitetek célját, a lélek üdvösségét" (1Pét 1,9).

Az üdvösség nem kívül van, belül. Mi kívül keressük; ha nagy leszek, ha gyerekeim lesznek, ha nyugdíjas leszek, ha sok pénzem volna. A lélek üdvössége, a bels~o boldogság, belül van. A boldogság a bels~o tisztaság. Jó olvasni az Igét: "Ezek azok, akik ... megfehérítették ruháikat a Bárány vérében." Senki nem mehet be úgy az üdvösségbe, hogy ez ne történjen meg vele. Ebben az országban csak boldogok lesznek. Belülr~ol tiszták. Adatott-e már neked fehér ruha? Egyetlen Valaki járt ezen a földön utolsó leheletéig fényl~o fehérben. Egy folt nem volt ezen a ruhán, ezen az életen, ezen a Lelken. Látjátok, ezt az ~o fényl~o, fehér ruháját levetette. A Gecsemánéban vetk~ozik Jézus, mert magára veszi a b^unt. A keser^u pohárra, amelyben a világ b^une van, azt mondja Isten: Idd meg! - Uram, ha lehetséges, csak ezt ne! És nem volt lehetséges. A te meg az én piszkos ruhámat vette föl. Jézus azért verejtékezett vért, mert ~o volt az egyetlen ember, aki tudta, mit jelent a szent Isten el~ott piszkos ruhában állni. Nem ember sebezte meg Jézust, hanem az a kín, hogy b^unösen kell Isten elé állnia. Mindez azért történt, hogy a kereszt alatt levethesd saját b^unös életedet, és természeted átcserélhesd az Övére. Ez a föld az összes kincsével felülr~ol nézve csak egy nagy nyomorúság. Isten felkínálja neked ma az üdvösséget. Egyetlen kérdés van a Bibliában, amire senki nem tud válaszolni: "Mi módon menekedünk meg mi, hogyha nem tör~odünk ily nagy üdvösséggel?" (Zsid 2,3). Akinek az ingyenkegyelem nem kell, nem menekül meg.

Isten áldása legyen az olvasón!

Címkék: Áhitat

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

Drága Úr Jézus,köszönjük,hogy ennyire szeretsz minket
Magadra vetted a mi szennyes ruhánkat,a mi bűneinket!
Mi azt hisszük,hogy a testi szenvedés okozta halálod
Pedig a testi kín a lelkinek csak töredéke volt!
Te,Aki egy vagy az Atyával elszakítva voltál Tőle
Mert Isten soha nem vállal közösséget a bűnnel!
Uram,Te,ki sohasem vétkéztél,értünk bűnné lettél!
Nekünk érthetetlen ekkora szeretet,ez hogy' lehet?!
A magyarázat abban van,hogy "Isten a szeretet"!
Kérünk Uram,adj nekünk együttárző szívet,
A szívünkbe hálát,akaratot követni Téged
Tanuságottevő,igaz,buzgó hatalmas hitet,
Fehérruhásan elnyerni az Örökéletet!

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu