Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Teri blogja - 2011. szeptember

network.hu

 

Légy segítségül, amikor hitetlenek vagyunk

"Jézus pedig mondta néki: Ha hiheted azt, minden lehetséges a hívőnek. A gyermek atyja pedig azonnal kiáltva, könnyhullatással mondta: Hiszek Uram, légy segítségül az én hitetlenségemnek!"

(Márk 9,23–24.)

 


„Ha tehetsz valamit, »légy segítségül nekünk, könyörülvén rajtunk!« Milyen sok bűnterhelt lélekben visszhangzott ez az ima azóta is. Valamennyinek szól a szánakozó Üdvözítő válasza: »Ha hiheted azt, minden lehetséges a hívőnek«.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Cserei József üzente 8 éve

...

Tovább 

network.hu

 network.hu

 

 Az igazi vallástétel előfeltétele

 

"Valaki azért vallást tesz énrólam az emberek előtt, én is vallást teszek őróla az én mennyei Atyám előtt. Aki pedig megtagad engem az emberek előtt, én is megtagadom őt az én mennyei Atyám előtt."

(Mát. 10,32–33.)

 

 

„Aki vallást akar tenni Krisztusról, annak a szívében ő kell, hogy lakozzék… Tanítványai hirdethetik tanításait fényes ékesszólással, elismételhetik a kijelentéseit, de vallást csak akkor tesznek róla, ha az ő szelídsége és szeretete él bennük.

Címkék:

Tovább 

network.hu

 A szándékában tiszta beszéd

 

"Legyen a ti beszédetek: Igen, igen, nem nem, ami pedig ezeken felül van, az a gonosztól van."

(Mát. 5,37.)

 

 

„Irtózattal gondolunk az emberevőre… De vajon nem rettenetesebb-e a barbár szokásnál az a fajta emberevés, amelyet embertársaink indítékainak félreismerésével, jó hírnevük befeketítésével, jellemük kritizálásával követünk el? Tanulják meg a gyermekek és ifjak, mit mond Isten ezekről a dolgokról: »Élet és halál van a nyelv hatalmában…« (Péld.

Címkék:

Tovább 

''Ímé, adok néktek hatalmat, hogy a kígyókon és skorpiókon tapossatok, és az ellenségnek minden erején; és semmi nem árthat néktek'' (Lk 10:19).

network.hu

 " A bukott ember a nagy ellenség jogos foglyává válik... Az ember természettől fogva hajlamos követni Sátán sugallatait. Csak akkor tud sikeresen ellenállni a rettenetes ellenségnek, ha Krisztus, a hatalmas Megváltó lakozik a szívében, Ő irányítja vágyait, és ad neki erőt. Egyedül Isten szabhat határt Sátán hatalmának...

Címkék:

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

A bűneset óta az ember esendő,gyenge
Mert az akaratát a vétek legyengítette!
Nehezen áll ellen minden, kísértésnek
A Sátán fogságában telik az egész élete!
De irgalmas Atyánk készített egy tervet
Amelyet következetesen véghez is vitte!
A Szent Fiát a kereszten áldozattá tette
Hogy a lélekben holtakat életre keltse!
Miután szabadultak Sátán fogságából
Behívták a Megváltót szívükbe zárva
S megtapasztalhatják Isten csodáját
Mindentől védve vannak,s Urukat áldják!

Tovább 

A mindent látó, kegyelmes Isten

"Ezékiás arccal a falnak fordulva, könyörgött az Úrnak: Ó Uram, emlékezzél meg arról, hogy én előtted jártam igazságban és teljes szívvel, hogy ami jó teelőtted, azt műveltem! Sírt Ezékiás keservesen. És lőn az Úr beszéde Ésaiáshoz, mondván: Menj el, és mondd meg Ezékiásnak: …Hallottam imádságodat, láttam könnyeidet…"

(Ésa. 38,2–5.)

 


„Isten egészen más normákhoz méri a jellemet, mint az ember. Látja a legyőzött kísértéseket, amelyekről a világ nem tud, sőt még a legközelebbi barátok sem.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Cserei József üzente 9 éve

Nagyon szép ...

Tovább 

network.hu

 AZ ÁLDÁS

"Jákóbot szerettem, Ézsaut pedig gyűlöltem." Róma 9,13

Sokáig nem értettem, és igazságtalannak tartottam ezt az Igét. Aztán megértettem, hogy emberek a Bibliában egy-egy embercsoportnak a jellemzői. Van Jákób-féle, és van Ézsau-féle ember. Jákób az a fajta ember volt, aki mindent megtett az áldásért. Az elsőszülötté volt az áldás, az Istennel való kapcsolat. Jákób ezt kereste. Életünkben minden az áldástól függ. Nem az ügyességünktől, nem a szorgalmunktól.

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu