Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Teri blogja - 2011. május

network.hu

 A jogosság szeretete

 

"Mert én, az Úr, a jogosságot szeretem, gyűlölöm a gazsággal szerzett ragadományt… Igazságot, igazságot kövess, hogy élhess."

(Ésa. 61,8. - V. Móz. 16,20.)

 

 

„Korunkban a nyereségvágy szenvedélye teljesen hatalmába keríti az embereket. Sokan csalással jutnak vagyonhoz, míg tömegek küszködnek a szegénységgel. Kénytelenek kis bérért nehéz munkát végezni, és még a legszűkösebb életszükségletük sincs biztosítva.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

Elvégeztük sikerrel a szakács sulinkat...kérlek drukkolj,hogy munkát is találjak!

Tovább 

network.hu

                                   Vigyázzatok és imádkozzatok

 

"…Imádkozván minden időben a Lélek által, és ugyanezen dologban vigyázván minden állhatatossággal."

(Eféz. 6,18.)

 

 

„Állandóan fennáll a veszély, hogy önelégültté válunk, hogy a saját bölcsességünkre támaszkodunk, és nem Istent tesszük erősségünkké. Semmi sem zavarja Sátánt annyira, mint amikor nem vagyunk tudatlanok a csalásait illetően. Ha érezzük, hogy veszélyben vagyunk, ha szükségét érezzük az imának, akkor elnyerjük azt a védelmet, amely biztonságot nyújt bármilyen komoly veszedelemben.

Címkék: 18 ef.6

Tovább 

network.hu

 network.hu

 Isten kegyelme által

 

"…És megadta nékem a király az én Istenemnek rajtam nyugvó jó kegyelme szerint.” „Mid van ugyanis, amit nem kaptál volna? Ha pedig úgy kaptad, mit dicsekszel, mintha nem kaptad volna?"

(Neh. 2,8. - I. Kor. 4,7.)

 

 

„Isten azt kívánja, hogy rejtsük el énünket Krisztusban, és a dicsőséget teljesen neki adjuk. Életünk az Úré, és olyan felelősséggel teljes, amelyet mi nem fogunk fel egészen. Az »én« szálait sokszor beleszőjük életünk szövetébe és ezzel megraboljuk Istent az őt megillető tisztességtől és dicsőségtől.

Címkék: 1kor 4 7 8 neh.2

Tovább 

network.hu

 Kövesd az igazi Pásztort!

 

"(A juhok pásztora)… mikor kiereszti az ő juhait, előttük megy és a juhok követik őt… Én vagyok a jó pásztor.” „Csillapodjál le az Úrban és várjad őt."

(Jn. 10,4. 11. - Zsolt. 37,7.)

 

 

„Péter számára ezek a szavak: »Kövess engem!« (Jn. 21,22.), csupa tanulságot nyújtottak… Eddig nagyon szeretett önállóan cselekedni. Megkísérelte, hogy Isten művét a saját elgondolása szerint vigye előre, ahelyett, hogy Isten tervéhez igazodott volna.

Címkék: jn zsolt.

Tovább 

network.hu

 A megalkuvás nélküli alázat

 

"De ha szenvedtek is az igazságért, boldogok vagytok, azoktól való félelemből pedig ne féljetek, se zavarba ne essetek."

(I. Pt. 3,14.)

 

 

„Jézus a békesség kedvéért sohasem alkudott meg. Szíve túláradt az emberek iránti szeretettől, de a bűnt sohasem nézte el. Sokkal igazabb barátja volt az emberiségnek annál, semhogy hallgatott volna, ha olyan úton jártak, amely a kárhozatba vezetett… Az evangélium szolgáira is hasonló munka vár.

Címkék: 1.pt.3 14

Tovább 

network.hu

 Legyen meg a Te akaratod!

 

"Életem ideje kezedben van…"

(Zsolt. 31,16.)

 

 

  • „Isten kezdettől fogva tudja a véget, és ismeri minden ember szívét. Olvassa minden ember titkát. Ő tudja, hogy akikért imádkoztok, képesek lesznek-e elviselni a rájuk következő próbákat, ha életben maradnának, vagy nem. Tudja, hogy életük áldás, vagy átok lenne-e önmaguk és a világ számára. Ez egyik oka annak, hogy amikor imáinkat komolyan Isten elé tárjuk, tegyük hozzá: »Mindazonáltal ne az én akaratom legyen meg, hanem a tiéd…« Vannak esetek, amikor Isten határozottan munkálkodik az egészség helyreállításán, de nem minden beteg gyógyul meg.

Címkék: 16 zsolt.31

Utolsó hozzászólás

Varga Zoltánné Marika üzente 9 éve

Ha van hited Istenben ő meg óv. Azt írja Isten szava a Biblia. A tiszta szívűeknek mindig segít csak annyi a terhük,hogy eltudják viselni. Bíz Istenben.

Tovább 

network.hu

 

 ATYA-ANYA ISTEN

"Hát elfeledkezhetik-é az anya gyermekéről, hogy ne könyörüljön méhe fián? És ha elfeledkeznének is ezek: én terólad el nem feledkezem." Ézsaiás 49,15

Az Atya Istennek anyai szíve van. Egyben mind a kettő. A földi legnagyobb szeretet az anyai szeretet. A földön senki nem fog így szeretni. De az a mennyei szeretet, az Atya-Anya Istennek a szeretete sokkalta, összehasonlíthatatlanul nagyobb. Hihetetlen szeretet volt Istenben, amikor embert teremtett.

Címkék: Ésa.49.15

Tovább 

network.hu

 A lelki magvetés

 

"Mint a föld megtermi csemetéjét, és mint a kert kisarjasztja veteményeit, akként sarjasztja ki az Úr Isten az igazságot s a dicsőséget minden nép előtt."

(Ésa. 61,11.)

 

 

„A lelki magvetés is olyan, mint a földi. A szív talajának előkészítése és a magvetés az igazság tanítóinak feladata. De az a képesség, amely életet teremt, egyedül Istentől származik. Ezen a határon az ember nem léphet túl. Emberi erőnél nagyobb az az erő, amely a lelket megeleveníti, igazzá teszi és hálaadásra indítja.

Címkék: 11 Ésa 61

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

A vetőmag sorsa,hogy elszórja gazdája.
Vonatkozik ez mindenfajta vetőmagra!
A vetés előtt a talajt kell jól elkészíteni
Hogy elvetve a magból majd legyen valami.
A Magvető példázatánál is szó van róla,
Hogy hányféle sorsa lehet a vetett magnak!
A szívünk talaját ha jól előkészítjük
Biztosak lehetünk,hogy el nem veszítjük!
A jó talajban szárbaszökken a vetésünk
S a kegyelem fürdőjétől sokszoros lesz termésünk!

Tovább 

network.hu

 

A SZENTÉLY

"Akik ~Orá néznek, azok felvidulnak." Zsoltár 34,6

A Sátán nem akarja, hogy ragyogó arccal járj ebben a világban. Mindent megtesz, hogy Isten közelébe ne juss. Vajon ha kijössz a csendességedb~ol, meglátják-e, hogy ez az ember világosságot hozott? A világosság szentek szentjéb~ol átsugárzik a szentélybe, és onnan a pitvarba. A szentély a lelked, az érzelemvilágod, az akaratod, a gondolataid. Ha Jézus benned lakik, az egész gondolkozásod más lesz. Másképp vélekedsz emberekr~ol, családról, anyagiakról, munkahelyi problémákról.

Címkék: 6 zsolt.34

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

Testünk a Szentlélek temploma
Külsőnk az épületnek látható pitvara!
A kettő teljes egységet alkot nálunk
A bennünk lakó a külsőnkre sugárzik!
Vigyáznunk kell,tehát a belsőnk épségére
Hogy a látható külsönk Őt tükrözhesse!
Ha bepiszkítjuk belső új emberünket
Nem képviselhetjük az éltető Szentlelket!
Ha mégis megkísért bennünket a Gonosz
Van lehetőség,Megváltónk kegyelmet oszt,
Mert még tart a kegyelmi idő,van bocsánat
Őszinte bűnbánattal vérével Ő megmoshat!
Csak ne legyünk álnokok,ne essünk vissza
Hófehér ruhánkat ne érje többé szenny foltja!

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu