Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Ha az immunrendszer legyengül, a szervezet fogékonyabbá válik a fertözésekre.Gyengitheti az immunrendszert a nem megfelelö táplálkozás, a hideg , szeles idöjárás,az átfázás,felhevülés,vagy a túhajszolt stresszes életmód is.Ezért még amenyire csak lehet töltsük fel a szervezeet napon érlelt idény gyümölcsökböl, származó vitaminokkal.Együnk szölöt,öszibarackot,paradicsomot minden nap-ezt tanácsolja dr.Kuklis Eszter orvos, életmód tanácsadó,terapeuta.

 

télen sem beteg a gyerek!

Melyik anyuka ne szeretné gyermeke immunrendszerét felkésziteni a téli idöszakra?Odafigel a vitamindús étkezésre, a megfelelömozgásraés zaszabad levegön tertozkodásra., de még ez sem mindig elég.Mégis elehet kerülni az öszi-téli betegeskedést,csökkenteni a megbetegedések számát, ha kiprobáljuk a homeopátiás gyógymódot, mint az immun erösités természetes gyógymódját!

 

ECHINACEA: homeopátiás szer formájában is kapható.Betegségmegelözésre  legelönyösebb a két hétig D2 vagy D4 higitásban, napi 1x5 golyocska adagolásban szedett (pontosabban a nyelv alá téve elszopogatott) Echinacea.

 

FONTOS: két hét szedés után  tartsunk két hét szünetet!

 

 Influenza megelözésére és gyógyitására univerzális homeopátiás szer az OSCILLOCOCCIUM, amit várandós anyáknak, és csecsemöknek, kisgyermekeknek egyaránt adhatunk.Megelözésre felnötteknek heti egy adagot kell bevenni, gyerekeknek 1 éves kor felett heti egy adagot.,1éveskor alatt  heti 1/2 adagot.

FONTOS:betegség esetén a dobozon  feltüntetett, adagolást kell tartani azzal hogy 1 éves kor alatt fél adag szer is elég.

 

1 KANáL VIRáGMéZ MINDEN NAP.

 

A méz rengeteg aminosavat, vitamint és ásványi anyagot tartalmaz.Olyan természetes édesség, amely a kaptártól az asztalunkig semmiféle feldolgozáson nem megy keresztül. Ezért rendkivül értékes táplálék. Naponta egy kanálnyi a hüvösödö idöszakban remekül megerösiti a gyermekeink immunrendszerét. Megtalálhatók benne a szervezet számára nélkülözhetetlen nyomelemek : kalcium, foszfor, magnézium,klór, nátriumkén jód, vas, kobalt, réz, cink,kadmium, mangán, aluminium stb .,amelyek igen nagy szerepet játszanak az életfolyamatokban.A legtöbb vitamin is a mézben fordul elö: B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, A, E vitaminok különbözö arányban találhatók meg benne.Ráadásul a benne lévö cukrok könnyen emészhetök, azonnal felszivódnak., gyorsan eröt adnak.

 

Címkék: természees gyógymód

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu