Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Fordos gerillakertészek lepték meg Szentendrét (Csak a hirado.hu-n látható exkluzív videóval!)

2009. november 12. 15:36

 

A Ford rendhagyó módot választott felfrissült haszongépjármű-portfóliójának hazai bemutatására

 

// <![CDATA[ if(!window.goA)document.write('<sc'+'ript src="http://imgs.adverticum.net/scripts/gwloader.js?ord='+Math.floor(Math.random()*1000000000)+'" type="text/javascript"><\/sc'+'ript>'); // ]]> // <![CDATA[ if(window.goA)goA.addZone(60914,{displayOptions:{bannerhome:'http://ad.adverticum.net'}}); // ]]> <

 

A Ford a tegnapi napon tartotta megújult haszongépjárművei, az új Fiesta Van, a Transit ECOnetic, a Transit Connect, és testvérmodellje, a Tourneo Connect hazai bemutatóját.

 

System.insertVideo('player_MTV_0', 'http://streamer.carnation.hu/mtvod2/onok_kuldtek/2009/11/12/FORD_gerillakerteszkedes.wmv', 300, 300, 0);

A meghívott újságíróknak ugyanakkor, a sajtótájékoztatót megelőző reggeli elfogyasztása után érdekes meglepetésben volt részük. A Ford ugyanis úgy döntött, hogy haszongépjárművekről lévén szó, szakít a szokásos, csak a menetteljesítmény vizsgálatát lehetővé tévő tesztvezetés gyakorlatával, és olyan programmal áll elő, amely lehetővé teszi az autók valós munkakörülmények közti tesztelését, parkolási, rakodhatósági képességeinek vizsgálatát is.

Fordos gerillakertészek lepték meg Szentendrét

Elkerülendő ugyanakkor, hogy a meghívottak céltalanul rakodjanak ki és be az autóból, a Ford gondoskodott arról, hogy hasznosan teljen a bemutatóval eltöltött néhány óra.

Fordos gerillakertészek lepték meg Szentendrét

Egyeztetve Szentendre önkormányzatával (itt található a Ford tavaly átadott, 32 ország kereskedelmi, marketing, alkatrész-értékesítési, vevőszolgálati és oktatási tevékenységét irányító regionális központja) a vállalat kiválasztott egy parkot, amelyre ráfért némi gondozás, ami ugyanakkor elvégezhető 1-1,5 óra alatt, és megkérte az újságírókat, az autók tesztelését kössék egybe a park rendbetételével.

Fordos gerillakertészek lepték meg Szentendrét

A kezdeti meglepetést követően hamar bekerült az autókba valamennyi eszköz és szerszám (lapátok, ásók, gereblyék, talicskák, gumicsizmák, új kukák, gyorsbeton, stb.) valamint az 1800 elültetésre váró árvácska, és a csapat éledő lelkesedéssel indult a feladat megvalósítására.

 

A megérkezést követően, a park és a virágágyások méretét, valamint az ösvények rendbetétele céljából leszórt hatalmas kupac, mintegy 6m3 –nyi finomkavicsot látva persze néhányan nagy levegőt vettek, ám hamar kialakult az árvácskaültető, avargereblyéző és kavicsterítő csapat, akiknek keze alatt csak úgy égett a munka. 

A legkellemesebb meglepetés az volt, hogy az előre egyeztetett egy óra elteltével a csapat önként, egy emberként döntött a munka folytatása mellett, hogy elkészüljön a kijelölt szakasz, ami őszinte elismerést váltott ki a szentendrei önkormányzat jelen lévő kollégáiból is.

Fordos gerillakertészek lepték meg Szentendrét

Az autós, közszolgálati és információs médiumok kollégái hihetetlen lelkesedésről tettek tanúbizonyságot, és lenyűgöző munkát végeztek, amire méltán lehetnek büszkék, s amiért méltán lehet hálás a kisváros.

Fordos gerillakertészek lepték meg Szentendrét

A jól végzett munka után a szerszámok visszakerültek az autókba, és a csapat közösen visszaautózott a reggeli sajtótájékoztató helyszínére, ahol kellemes ebéd keretében vitatták meg a vidám, napsütéses délelőtt élményeit.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu