Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A nevem Stephannie, Jesika anyukája vagyok. Jesika most 10 éves és súlyos autista, amit 3 éves korában diagnosztizáltak nála. 6 hónapos korában már észrevettük nála, hogy beteg, mivel mióta megszületett nem volt még egyetlen normális, nyugodt éjszakája sem. Jesika a születése óta úgy viselkedett, mit egy újszülött. Minden 2-4 órában fel akart kelni, játszani akart, enni stb. Semmit sem sikerült találni, ami segítette volna őt 4 órán át nyugodtan aludni. Még a legnagyobb adag gyógyszermennyiség sem, arról a bűntudatról nem is beszélve, amit akkor éreztünk, mikor láttuk a kislányunkat addig a pontig begyógyszerezve, hogy már kábult, de még mindig nem tud elaludni.

2010-ben vezették be azt az elképesztő terméket, amit ASEA-nak hívnak. Miután elkezdtük alkalmazni az ASEA-t Jesikán, pár nap elteltével azonnal észrevettük, hogy alszik egész éjjel. Az elmúlt 10 év alatt már belénk rögződött, hogy a férjemmel felváltva, két óránként, minden éjjel felmenjünk az emeletre és ellenőrizzük, hogy jól van. Annyira hálásak vagyunk ezért a készítményért, ami őshonos a testben és segít is a kislányunknak. Hidd el nekem, ha azt mondom, mi már próbáltunk mindent. Annyira boldog vagyok, hogy nem kell gyógyszereket használni, hogy segítsük az alvásban.

Jesika 10 éve nem verbális, ami egyszerűen annyit jelent, hogy nem beszél. Mikor elkezdtük az ASEA-t alkalmazni nála, már a kezdeti szakaszban próbált kommunikálni velünk. Először csak különböző hangokat adott ki, mint ”Ssss”, ”Hmmm” csak hogy egy párat említsek és végre meghallottam az első szót, ”Anyu”. A szívem majdnem meghasadt, hallottam a lányom amint anyunak szólít először, 10 év után. Az elmúlt hónapban hallottam már tőle, több véletlenszerű szót is, mint pl. foci, játék, süti, apa, kutya, csak hogy néhányat említsek.

Őszintén úgy érzem, hogy az ASEA megadja nekem a lehetőséget, hogy megismerhessem a lányomat. Már majdnem 11 éve gondoskodom róla és még azt sem tudom, mi a kedvenc színe, milyen zenét szeret, hova szeretne menni. Mikor látom, hogy babázik, azt érzem, hogy érdemes várnom valamire. A férjemmel úgy döntöttünk, hogy nem mondjuk el Jesika iskolájában, hogy egy új terméket, az ASEA-t kezdtük alkalmazni nála. Főleg azért döntöttünk így, mert azt akartuk, hogy a tanítók ne keressék a különbséget, kíváncsiak voltunk észrevesznek-e valami változást. Nem telt el egy hét az ASEA használata óta, mire Jesika tanára felhívott és azt mondta, bármilyen gyógyszeres kezelést is használunk most nála, végre működik. Majdnem elájultam! Elmondta, hogy volt egy feladat, amikor a gyerekek videót néztek, amiben kérdések hangzanak el és nekik válaszolni kell rájuk. (Azt azért szeretném elmondani, hogy Jesika az a gyerek, aki nem bírt 20 másodpercnél többet egyhelyben megmaradni.) Elmondta, hogy Jesika végig ülte nyugodtan a 30 percet és előbb mondta a választ a kérdésekre, mint a verbálisan kommunikálni tudó gyerekek. Ez óriási mérföldkő a mi életünkben. Nem tudom elmondani mennyire hálásak vagyunk az ASEA-nak. - Stephannie Barnes  

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Szeretett,Barátnőm!Köszönöm megismerlek itt Benneteket de légy kedves írj Rólatok a INTERAKTÍV DÖCÖGŐ-ben is!Zárt klub lesz hiszen....a legőszintébb,legemberibb Baráti kör leszünk....Puszi!

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu