Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Diavetítés indítása

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Gyümölcskenyér házi lekvárommal Isteni!

Címkék:  

Kategória: Saját

Látta 120 ember.

Értékeld

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Balogh Márta üzente 14 éve

Idaig erzem a finom illatat, mutatos....remek....

Válasz

Balogh Márta üzente 14 éve

Ez mar igen, huha de jon nez ki, az illata idaig erzik....ugyes vagy!!!!

Válasz

Tavi Rózsa üzente 14 éve

Recept:
1/2 kg. liszt
40 deka cukor
6-8 tojás
1 pohár kefír
aszalt gyümölcsök ízlés szerint 1/2 kg pl. aszalt szilva, mazsola, sárgabarack,
dió, vagy más magvak
3 alma feldarabolva
Mindezt szekeverni, kilajozott tepsibe önteni, sütni kb. 50-60perc kis lángon
Amikor megsült, utána rántök egy üveg házi lekvárt. Pl eper, ízlés szerint.
kiskanálnyi szógabikarbóna

Ez az ami mindenkinek nagyn izlik! Garantált siker! Jó étvágyat hozzá!

Válasz

Üzenőfal

István Halhóber üzente 7 éve

Ősszel, még a fagyok beállta előtt célszerű metszeni, amikor a turgornyomás csökken, a fák a

István Halhóber üzente 7 éve

gyökér fele nyomják már vissza a tartalék tápanyagokat és nem felfele. Tavasszal simán ki lehet véreztetni a fát.

Ferenczi Jánosné üzente 7 éve

Kedves Rózsa! valahol azt olvastam,hogy a diófát augusztusban lehet metszeni!

Tavi Rózsa üzente 7 éve

Visszajöttem ! Boldog karácsonyt Nektek ! :-)

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Sok boldogságot Kívánunk Néked is !

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu