Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

http://www.ezoterikuskovek.hu/affiliate/xp.php?id=27

 

Másold be a linket .és megtalálsz .

 

Egy rövid cikk erejéig szeretnélek megismertetni a három legerősebb gyógyító kő hatásaival. Ajánlott dolog, hiszen a lélekgyógyítás egyik alappillére a nemeskőgyógyászat.

Kipróbáltam mindhármat, és bizton állíthatom, igenis működik a dolog. A legérdekesebb az volt, amikor egy tenyérnyi nagyságú rózsakvarcot a kezemben tartottam körülbelül egy percig, és máris elkezdett melegedni, aztán forrósodni. Ajánlom, próbáld ki valamelyiket! Viseld őket szívvel-lélekkel!


Stresszoldás gyógyító kövekkel - a három legerősebb gyógyító kő A dekoratív megjelenésen túl rendelkeznek még ezek a kövek rengeteg csodálatos képességgel. Nem is gondolnánk, milyen erősen.
Aki laikusként hisz a természetgyógyászatban, és próbálja a hétköznapokat elviselhetőbbé tenni, számára természetes ezeket a köveket viselnie.
De mi van azokkal, akik zsebben hordják szerencsekőként, vagy fülbevalóként hordja...
Számukra van egy jó hírem! Ez a három kő erősen helyreigazít minden zavart az auránkban. Addig használnak, ameddig a szervezet és a lélek igényli.
Természetesen ezek a kövek is elfáradnak, kifakulnak, megtelnek olykor fáradt energiákkal. Akár könyvből vagy az interneten utánanézhetünk, miként válhatnak újra hasznossá számunkra.

Íme, a három varázslatos kő leírása röviden:

Ametiszt: vérnyomás kiegyensúlyozó, álmatlanság ellen, ízületi problémákra, megnyugtatja az idegrendszert, fájdalomcsillapító. Az aurában lévő zavaros energiablokkokat erősen oldja.

Hegyikristály: az összes csillagjegyre kitűnő méregtelenítő, gyógyító hatással bír! A hegykristály másik remek tulajdonsága, hogy több kő erejét együttesen felerősíti, és ezzel egyben tisztítja azokat. Az összes csakrában található gócot mágnesként szívja magához. Reikisek, feng-shui amatőrök előszeretettel használják a mindennapokban.

Rózsakvarc: A szeretet köve. Hordása alatt befogadóbbak leszünk, érzelmi hullámvölgyek estén ajánlott! Véd minden negatív behatástól. Feloldja a belső görcsöket. Hegyikristállyal kiegészülve is igen erős gyógyító energiákat mozgat meg az auránkban.

Jó egészséget és sok vidám percet kívánok az oldal olvasóinak! Remélem kedvet kaptatok valamelyik kő viseletére.

Címkék: ezotéria

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu