Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Istvánné blogja - 2013. január

500 trillió dollár

Egy kiegészítés: A Magyar Nemzeti Banknak semmi köze sajnos a Magyar Államhoz.

A Baseli központi jegybank rendelkezik fölötte hatáskörrel, ami érdekes módon magántulajdon, a Rotschild családé, akiknek a becsült osztatlan családi vagyona 500 trillió dollár. Nem vitatéma, gondolatébresztő.

A következő néhány napban, részletekben leközlök egy írást, amit, a magát "Szabad Európának" nevező társaság állított össze.

Az írás figyelemreméltó tárgyilagossággal követi a középkortól (nem időrendi sorrendben) napjainkig azt a vezérlő elvet, ami Magyarországot és a világot idáig juttatta.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

kiss Beatrix üzente 11 éve

Ez asztán a sokaság.

Tovább 

network.hu

  

 

 

"Jövőt építeni, csak a múlt megbecsülésén keresztül lehet"

 Legyen Széchenyi István híres mondása  a klubunk mottója 2013-ban.



 

 

 

 

.-.

"A Földet nem nagyszüleinktől örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsönbe, majd ha az ember kivágja az utolsó fát, megmérgezi az utolsó folyó vizét, kifogja az utolsó halat is, akkor rádöbben, hogy a pénzt nem lehet megenni" (Seattle indián törzsfőnök beszédéből)

Ez a navaho közmondás amerika felfedezése előtti időkből, amely jelmondattá  alakult át, igaz a kultúra ápolásának, a nótaörökség továbbadásának tekintetében is,  a nótáinkat is unokáinktól kaptuk kölcsönbe.

Címkék: buék magyarnóták népies műdalok

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu