Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Istvánné blogja - 2011. szeptember

Egy slágernek manapság könnyebb megtalálni a videoklipjét, mint az MP3 vagy más formátumú zeneállományát. Szerencsére több olyan program és szolgáltatás is létezik, amellyel le lehet választani a hangsávot a videóról, mi is mutattunk már ilyeneket, például itt és itt.

A TuneTune is az egyszerűbben használható szolgáltatások közé tartozik: a főoldalán egyetlen mezőt találunk csupán, ebbe kell bemásolni a YouTube videó linkjét, majd a Convert gombra kattintani.

Címkék: youtubéról mp3-bam

Tovább 

Kik azok a trollok, és mit tehetünk ellenük?2011. 08. 08., 21:42Pákozdi Cincy

Odáig jutottunk, hogy a trollnak már wikipédiás szócikket szenteltek. Elszaporodtak, megnyomorítják a moderátorok, szerkesztők, fórumozók, kommentelők internetes mindennapjait, mert mindenhol ott vannak. De kik is ők? Mit csinálnak? És miért kapták ezt a nevet? Lehet őket szeretni? Esetleg még viccesek is?

 

A troll alapvetően félelmetes, misztikus teremtmény, aki gonosz, ronda, agresszív és a tetejében még hülye is.

Címkék: troll

Utolsó hozzászólás

Kápolnási András üzente 12 éve

Igen-igen... a számítógép elnevezésű dobozocska és az internet sok-sok-, eddig rejtett tulajdonságot szabadított fel az emberekben – és ráadásul nyilvánossá is tette ezeket, illetve a belőlük fakadó megnyilvánulásokat. Azt, hogy melyiket miként ítéljük meg, ez viszont rajtunk múlik, és az internet elég bő lehetőséget kínál arra is, hogy a nem kívánt megnyilvánulásokat (a magunk szempontjából) „blokkoljuk”. – A közösség számára ártalmas jelenségek gyomlálását meg bízzuk a moderátorokra, – mindamellett – ha van rá energiánk –, hívjuk is fel figyelmüket a súlyosabb esetekre.

A közölt gondolatokat köszönjük, – nem is árt, ha kicsit mi is elgondolkozunk rajtuk.

Kápolnási András

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu