Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Kevés az időnk, a hetek a hónapok elrohannak, semmire sem érünk rá - hangzik rendkívül gyakran a panasz, s rendszerint bizony nem alaptalanul.


Mindenkinek szüksége van a kikapcsolódásra, pihenésre, a napi megosztott munkától eltérő elfoglaltságra. Nagyon sok nő számára ezt jelenti a kézimunkázás.


A sokfajta kézimunka közül is talán a legnépszerübb a kötés-horgolás.

Egy szép pulóvernek, sálnak, sapkának a család minden tagja örül.

A karácsonyi, névnapi ajándékok közül is mindig nagy becsülete van egy-egy szép kötött vagy horgolt darabnak, mert ezeknek a használhatóság mellett külön értékük, hogy az ajándékozó keze munkája, alkotó fantáziája is benne van.


Jól eső érzés, ha mások dícsérik szép kötött holminkat és azt válaszolhatjuk, hogy az édesanyám vagy nagymamám kötötte, de büszkén mondjuk ki azt is, hogy az én munkám. Én kötöttem.


Minden ember kisebb vagy nagyobb mértékben szeret alkotni , létrehozni valamit, amit szépnek, jónak és hasznosnak tart. Amit ő talált ki, amit a saját elképzelései szerin formált, ami általa alakult és vált valamivé.

A jól sikerült alkotás ezt az alapvető igényünket elégíti ki, ezért öröm, ezért jó, ha megdícsérik.


A kézikötést általában kellemes kikapcsolódásnak,jó szórakozásnak, hasznos időtöltésnek tekintjük. Úgy nézünk tévét, hallgatunk rádiót,, utazunk, vagy baráti társaságban beszélgetünk, hogy közben kézimunkázunk, mert ez alkotói örömöt,

s mindenképpen hasznos elfoglaltságot jelent.


A kézikötés értékes tevékenység.

 

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu