Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Az előszoba a külső és belső világ közötti „semleges” vagy „átmeneti” övezetet jelenti. Fontos a szerepe, hiszen a lakás többi helyiségét – legalábbis az esetek döntő többségében – csak rajta keresztül tudjuk megközelíteni. Ez az a terület, ahol hazatérésünk után mintegy megszabadulunk a külső világ izgalmaitól, és ezzel párhuzamosan felvesszük az otthoni ritmust.

Mivel mérete és arányai miatt a legtöbb előszoba nem tartozik a lakás szerencsés adottságú helyiségei közé, berendezésére a szokásosnál is nagyobb gondot kell fordítani. Ami általánosságban tanácsolható, hogy kerüljük a sötét színeket, a bonyolult, cirkalmas díszítéseket, helyettük egyszerű, jól használható, barátságos bútorokat és kiegészítőket válasszunk.

 

 


Acélfogas
A szellemes megoldású, könnyed elemeknek még a legszűkebb, csőszerű előszobában is könnyűszerrel találunk helyet. Az egyes polcokat tetszés szerinti távolságban szerelhetjük fel, így szabadon „garázdálkodhatunk” a rendelkezésre álló területen.

 

Lábtörlő
Még ennek az egyszerű tárgynak is jól jön egy formatervező. Ezúttal Marc Newson a designer.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.lakaskultura.hu 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu